PVC tuinschermen

Deze kunststof tuinschermen, bamboeschermen of bamboematten tuinafscheidingen van PVC zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en in een oogwenk te plaatsen als tuinafscheiding of balkonscherm. Alle PVC tuinschermen of bamboeschermen op rol zijn dubbelzijdig, UV-bestendig en indien nodig eenvoudig op maat te knippen, verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals bamboekleur, groen, grijs, antraciet, wit, bruin. Voor een mooie afwerking kunt u kiezen voor een mooie afwerklijst of afdeklijst en bijbehorende tie wraps. Een ander type PVC of kunststof tuinscherm kunt u o.a. vinden onder kunsthaag, composiet schutting of wilgenmatten composiet.

Bestelt u uw PVC tuinschermen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u PVC tuinschermen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Lees hier meer over onze pvc tuinschermen.

Meer
Pagina

44 Resultaten

Pagina

44 Resultaten

Waarom kiezen voor PVC tuinschermen

Wanneer u kiest voor PVC tuinschermen of kunststof bamboeschermen op rol, dan kiest u voor een duurzame en onderhoudsvriendelijke tuinafscheiding maar toch met een natuurlijke uitstraling. De PVC tuinschermen of bamboeschermen zijn eenvoudig op elke gewenste maat te knippen en in meerdere kleuren, hoogtes en breedtes verkrijgbaar. Indien gewenst kunt u de PVC matten, PVC tuinschermen afsluiten met een afdekprofiel. Voor het bevestigen aan gaashekwerken kunt u het beste tie-wraps of kabelbinders gebruiken. Een fraai alternatief voor houten schuttingen.

Waaruit bestaan onze PVC tuinschermen

Onze PVC tuinschermen of kunststof bamboescherm op rol bestaan uit kunststof latjes/buisjes die aan elkaar gebonden zijn met kunststofdraad. De buisjes zijn dusdanig strak ingebonden dat de zichtdichtheid bij dit product rond de 98% ligt. Onze PVC tuinschermen zijn dubbelzijdig, dit houdt in dat u aan beide kanten een mooie zijde hebt en niet tegen een holle kant aankijkt.

Plaatsen van PVC tuinschermen tegen betongaas

Een vaak gebruikte manier om PVC tuinschermen of bamboeschermen op rol snel en effectief te plaatsen is tegen betongaas of gaaspanelen. Om het betongaas te plaatsen, heeft u hardhouten palen nodig, gaaspaneelklemmen en eventueel een grondboor. Met de grondboor maakt u om de 150cm een gat in de grond, waarin u de hardhouten palen plaatst. Per hardhouten paal heeft u 4 gaaspaneelklemmen nodig, waarmee u het betongaas aan de hardhouten palen bevestigd. Onze gaaspaneelklemmen of betonmatbeugels zijn verpakt per 4 stuks in een zakje inclusief de schroefjes. Het betongaas is eenvoudig op maat te knippen, mocht het niet geheel passen. Hoe maak je een PVC tuinscherm vast? Nadat het betongaas is geplaatst, kunt u de PVC tuinschermen uitrollen en bevestigen met tie-wraps aan het betongaas.

Plaatsen van PVC tuinschermen tegen hekwerken

Het plaatsen van PVC tuinschermen tegen hekwerken is snel en eenvoudig te realiseren. Het PVC tuinscherm of bamboescherm dient u uit te rollen tegen het hekwerk en daarna te bevestigen met tie-wraps.

Plaatsen van PVC tuinschermen tegen schuttingen

Het plaatsen van PVC tuinschermen tegen bestaande houten tuinschermen of schuttingen is eveneens snel te realiseren. U rolt de PVC tuinschermen of bamboescherm uit tegen de schuttingen en spijkert deze vast met krammen. U tuin krijgt hiermee meteen een strakke uitstraling.

Plaatsen van PVC tuinschermen tegen betonschuttingen of lelijke muur

Voordat u een tuinmat of PVC tuinscherm tegen een muur of betonschutting bevestigd, dient u eerst wat houten panlatten tegen de muur te plaatsen. Dit gaat het snelst met behulp van montagekit. Daarna kunt u de PVC tuinschermen eenvoudig uitrollen tegen de muur of betonschutting en bevestigen met krammen.

Tuinschermen PVC kopen

Wilt u een degelijk en mooi tuinscherm pvc kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is het tuinscherm PVC niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere schuttingen, zoals hout beton schuttingen, boomschorsmatten, heidematten of bamboematten. Uiteraard bieden we ook tuinschermen aan in andere materialen.