Kweekkas

Kweekkassen zoals tuinkassen en muurkassen maken deel uit van de laatste trend om biologische te tuinieren en is zeker een must in uw tuin, de mogelijkheden variërend van kleine muurkassen voor de kleine tuin of balkon tot grote kweekkassen. Alle tuinkassen, kweekkassen en hobbykassen zijn kwalitatief hoogwaardig en daarom bieden we op alle kassen garantie. De periode van garantie verschilt van 1 jaar tot 10 jaar op fouten in constructie. Op glaswerk wordt geen garantie gegeven.

Bestelt u uw nieuwe kweekkas bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

32 Resultaten

32 Resultaten

Waarom kiezen voor kweekkassen

Wanneer u kiest voor kweekkassen dan kiest u voor voor een kas van hoogwaardige kwaliteit. De kweekkassen zijn uiterst geschikt voor iedere tuin, dus ook voor de tuin met beperkte ruimte. Een ideale plek voor het kweken van uw biologische groenten. Ook zijn de kweekkassen eenvoudig te monteren en plaatst u deze gemakkelijk tegen een muur of schutting.

Waaruit bestaan onze kweekkassen

Onze kweekkassen bestaan uit een aluminium frame en is inclusief tuindersglas. De periode van garantie verschilt van 1 jaar tot 10 jaar op fouten in constructie. Op glaswerk wordt geen garantie gegeven. Komt u er niet helemaal uit, mail ons dan uw aanvraag en wij sturen u nog dezelfde dag een passende offerte.

Kweekkassen kopen

Wilt u een degelijke en mooie kweekkas kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de kweekkas zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de kweekkassen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating Bent u tevens op zoek naar een manier om uw lelijke kliko op te bergen? Kijk dan ook eens op kliko ombouw