U-pergoladragers licht

U-pergoladragers licht met geribde pen of kromme pen zijn paalhouders die worden gebruikt voor de lichtere houtconstructies of het lichtere tuinhout zoals pergola's. De stalen pen wordt in het beton gestort waarna de houten palen worden bevestigd met slotbouten. Deze lichte pergoladragers zijn verkrijgbaar voor verschillende paaldiktes en in vuurverzinkte uitvoering of in RVS roestvrijstaal.

Bestelt u uw nieuwe U-pergoladragers licht bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u U-pergoladragers per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Bestelt u uw U-pergoladragers bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod. Intergard is sinds 1997 gespecialiseerd in de import en export van paalhouders, pergoladragers, paalornamenten en L-beslag voor o.a. bouwmarkten en tuincentra, maar ook voor inkooporganisatie, fabrikanten van tuinbeslag.

Meer

8 Resultaten

8 Resultaten

Waarom kiezen voor U-pergoladragers licht

Wanneer u kiest voor onze U-pergoladragers dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Verkrijgbaar in vele maten en uitvoeringen. U-pergoladragers worden veel gebruikt voor het plaatsen van palen in de grond waarbij men de pen in het beton stort. Het hout komt dan niet in aanraking met de grond wat de levensduur van uw palen aanzienlijk verlengd. U-pergoladragers worden gebruikt bij het plaatsen van lichtere constructies.

Waaruit bestaan onze U-pergoladragers licht

Onze U-pergoladragers bieden we u aan in rvs roestvrijstaal of thermisch verzinkt ijzer.

U-pergoladragers licht kopen

Wilt u degelijke en mooie U-pergoladragers licht kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de U-pergoladragers licht zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn U-pergoladragers licht niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes