Sauna

In deze categorie vindt u onze traditionele Finse sauna’s. Zeer eenvoudig te plaatsen in uw woning of garage. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Gemaakt van massief 40mm Noord-Europees vurenhout en voorzien van 28mm banken. De sauna's worden aangeboden exclusief saunakachel. Deze worden als optie aangeboden. Een ideaal product voor de echte levensgenieters. Na een lange werkdag heerlijk ontstressen in uw eigen huis. Een saunabezoek is goed voor uw bloeddruk, afvoer van afvalstoffen en geeft u een gevoel van welbehagen. Bovendien zorgt een saunabezoek voor een goede nachtrust en verlaagt het stress en pijnklachten. Heeft u vragen, neem dan even contact met ons op via contact Bestelt u uw nieuwe sauna bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u sauna's per volle vracht in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

4 Resultaten

4 Resultaten

Waarom kiezen voor een sauna

Wanneer u kiest voor een sauna van Intergard dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Een ideaal product voor de echte levensgenieters. U kunt de sauna eenvoudig plaatsen in uw garage, slaapkamer of op uw zolder. Na een lange werkdag heerlijk ontspannen in uw eigen huis. Liggend of zittend kunt u gebruik maken van uw sauna. Belangrijk is om voordat u gebruik maakt van de sauna u veel water drinkt. Dit om hoofdpijn te voorkomen. Na gebruik van de sauna is het ook belangrijk om uw lichaam terug te koelen. Voor een goed saunabezoek volgt u de volgende stappen:

A) Douchen, u neemt een warme douche. Ook met het oog op hygiëne.

B) Afdrogen, indien u nat in de sauna gaat dan gaat dat juist het zweten tegen.

C) Saunabezoek, maximaal 15 minuten wordt geadviseerd. De laatste minuten is het raadzaam op rechtop te gaan zitten. Ter voorkoming van duizeligheid.

D) Afkoelen, zowel even in de buitenlucht voor opname zuurstof in de longen als koud afdouchen. Koud afdouchen is om warmtestuwing in uw lichaam te voorkomen.

E) Voetenbad, een warm voetenbad om uw lichaam weer op temperatuur te brengen.

F) Uitrusten en voldoende vocht innemen, uw vochtgehalte dient u weer op peil te brengen.

Waaruit bestaat onze sauna

Onze sauna's zijn traditionele Finse sauna's van Noord Europees vurenhout. De massieve zware wanden zijn gemaakt van 40mm dik vuren. De bankjes hebben een houtdikte van 28mm en zijn van Espen. De sauna is voorzien van een bronskleurige glazen deur. De wanden zijn met draadstangen gefixeerd en hebben een draaibaar ventiel voor de ontluchting. De sauna is inclusief houten vloertegel en houten kachelrek. Exclusief saunakachel. Deze is als optie mee te bestellen.

Een sauna kopen

Wilt u een degelijke massieve sauna kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een sauna niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating