Toebehoren dubbelstaafmatten

In deze categorie vind u toebehoren voor dubbelstaafmatten, zoals paalornamenten, paalkappen, bevestigingsmateriaal en hekwerken zichtband.

Bestelt u uw nieuwe toebehoren voor dubbelstaafmatten en palen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Lees hier meer over onze toebehoren binnen de categorie.

Meer

4 Resultaten

4 Resultaten

Waarom kiezen voor onze toebehoren bij dubbelstaafmatten

Wanneer u kiest voor onze toebehoren bij de dubbelstaafmatten, dan kiest u voor accessoires van extreem hoge kwaliteit. Toebehoren wordt gebruikt voor de bevestiging en decoratie van de dubbelstaafmatten. Zichtband wordt veel toegepast voor het zichtdicht maken van de dubbelstaafmatten, geen doorkijk meer en volledige privacy.

Waaruit bestaan onze toebehoren voor de dubbelstaafmatten

Onze toebehoren bestaat uit hoogwaardige kwaliteit bevestigingsmateriaal en paalornamenten volgens EN ISO 146 Stuurt u ons eenvoudig uw aanvraag even door. Wij mailen u een geheel vrijblijvende offerte.

Toebehoren bij dubbelstaafmatten kopen

Wilt u een degelijk toebehoren dubbelstaafmatten kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een dubbelstaafmat niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken