Tuinhuiskappen

Tuinhuiskappen voor tuinhuisjes, blokhutten of prieel in vierkant, vijfkant, zeskant en achtkant zwart gecoat met mooie messing bol of eventueel een decoratieve bol in RVS roestvrijstaal.

Bestelt u uw tuinhuiskap bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u tuinhuiskappen per volle vracht in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

4 Resultaten

4 Resultaten

Waarom kiezen voor tuinhuiskappen

Met het plaatsen van tuinhuiskappen maakt u uw tuinhuisje, blokhut, prieel of overkapping helemaal af. Tuinhuiskappen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. Neem ook eens een kijkje op ons assortiment tuinhuisjes.

Waaruit bestaan onze tuinhuiskappen

Onze tuinhuiskappen zijn van metaal, zwart gepoedercoat en voorzien van een messing bol. De bol is ook apart verkrijgbaar.

Tuinhuiskappen kopen

Wilt u degelijke en mooie tuinhuiskappen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de tuinhuiskappen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de tuinhuiskappen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating