Muurkas

Muurkas kweekkas tuinkas voorzien van tuindersglas 3mm of isolerend polycarbonaat ideaal voor de stadstuin, balkon of tuinen met beperkte ruimte om te kweken. Een goede beluchting in de kas is cruciaal, daarom is deze muurkas voorzien van een dakraam. Uw eigen biologisch voedsel zoals groentes, fruit en kruiden zonder bestrijdingsmiddelen, een weldaad voor uw gezondheid en vitaliteit.

Bestelt u uw nieuwe muurkas kweekkas bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

4 Resultaten

4 Resultaten

Waarom kiezen voor een muurkas

Wanneer u kiest voor een muurkas dan kiest u voor voor een kas van hoogwaardige kwaliteit. Muurkassen zijn uiterst geschikt voor de tuin met beperkte ruimte maar ook voor op uw balkon.. Een ideale plek voor het kweken van uw biologische groenten. Ook zijn de muurkassen eenvoudig te monteren en plaatst u deze gemakkelijk tegen een muur of schutting.

Waaruit bestaan onze muurkassen

Onze muurkassen bestaan uit een aluminium frame en is inclusief tuindersglas. De periode van garantie verschilt van 1 jaar tot 10 jaar op fouten in constructie. Op glaswerk wordt geen garantie gegeven. Komt u er niet helemaal uit, mail ons dan uw aanvraag en wij sturen u nog dezelfde dag een passende offerte.

Muurkas kopen

Wilt u een degelijke en mooie muurkas kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de muurkas zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de muurkassen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating