Terracotta tegels

Hoogwaardige terracotta tegels, dubbelhard gebakken en daardoor vorstbestendig en waterbestendig en 100% imporeusiteit, verkrijgbaar in verschillende formaten gebakken met natuurlijke kleurstoffen en antislip laag, elke tegel uniek en zoals alle terracotta door de jaren heen alleen mooier, voor binnen en buiten. Terracotta tegels moeten altijd op een harde ondergrond worden gelegd, zoals een betonnen vloer daar terracotta van nature een zacht materiaal is en wordt gewonnen uit bergen die de laatste levensfase ingaan en dan rood worden. De terracotta tegels zijn geschikt voor binnen in huis en voor in de tuin. Komt u er niet helemaal uit, laat ons dan de lengte en breedte weten wat u wilt laten bestraten en u krijgt dezelfde dag nog een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd. Alle vermelde prijzen zijn per m2.

Bestelt u uw nieuwe terracotta tegels bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

14 Resultaten

14 Resultaten

Waarom kiezen voor terracotta tegels

Wanneer u kiest voor onze terracotta tegels dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren. Elke terracotta tegel is uniek en wordt met de jaren alleen maar mooier. Met onze terracotta tegels creëert u een nostalgische sfeer in een handomdraai. Wat uw keuze ook is, wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment.

Waaruit bestaan onze terracotta tegels

Onze terracotta tegels zijn van gebakken terracotta en voorzien van een anti sliplaag. .

Terracotta tegels kopen

Wilt u degelijke en mooie terracotta tegels kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u terracotta tegels zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn terracotta tegels niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of tuinhuisjes