Paalornamenten RVS

Paalornamenten of paalkappen in RVS roestvrijstaal beschermen houten palen tegen weersinvloeden en verfraaien uw tuinscherm of schutting. De paalornamenten worden op de houten palen bevestigd en voorkomt daarmee dat vocht en regen van bovenaf de paal intrekt. Houten palen hebben daardoor een veel langere levensduur en hebben tegelijkertijd een mooie decoratie.

Bestelt u uw nieuwe paalornamenten RVS bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u paalornamenten RVS per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

4 Resultaten

4 Resultaten

Waarom kiezen voor paalornamenten rvs

Wanneer u kiest voor onze paalornamenten rvs of roestvrijstaal dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Verkrijgbaar in verschillende maten, in bol of pyramide vorm. Paalornamenten ook wel paalkappen genoemd wordt veelal gebruikt om houten palen te verfraaien. Ook zorgen paalornamenten voor een langere levensduur van uw palen aangezien het water aan de bovenkant van de paal niet in uw paal zal trekken.

Waaruit bestaan onze paalornamenten rvs

Onze paalornamenten rvs bestaan uit roestvrijstaal, ook bieden we u onze paalornamenten aan in vuurverzinkt, koper, messing, hout, maar ook gecoat of kunststof.

Paalornamenten RVS kopen

Wilt u degelijke en mooie paalornamenten RVS kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de paalornamenten RVS zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn paalornamenten RVS niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes