Opbergkasten

Opbergkasten, balkonkasten en bezemkasten kunststof design in verschillende kleuren, ergonomisch gefabriceerd volgens ISO 9001, UV-, vocht- en vorstbestendig, eenvoudige en snelle montage zonder gereedschap. Verstelbaar, belasting bovenste plank 50kg, binnenste planken 20kg, stabiel.

Bestelt u uw nieuwe kunststof opbergkasten bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

13 Resultaten

13 Resultaten

Waarom kiezen voor opbergkasten

Wanneer u kiest voor onze opbergkasten dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. De opbergkasten hebben we met alleen legplanken maar ook als opberg-bezemkast. De opberg-bezemkast is voor het opbergen van al uw gereedschap, bezems, harken e.d. zeer geschikt. Uiteraard kunt u de opbergkasten voor alles wat u maar wilt opbergen gebruiken. De opbergkasten worden zowel binnen als buiten geplaatst, zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk, uv-, vorst- en vochtbestendig. Leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Waaruit bestaan onze opbergkasten

Onze opbergkasten bestaan uit kunststof onderdelen die u zeer eenvoudig in elkaar kunt zetten zonder gebruik van extra gereedschap.

Opbergkasten kopen

Wilt u degelijke en mooi opbergkasten kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de opbergkasten zelf monteren, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn opbergkasten niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes Bent u tevens op zoek naar een manier om uw lelijke kliko op te bergen? Kijk dan ook eens op kliko ombouw