L-beslag

L-beslag wordt vaak in combinatie met paalhouders gebruikt om houten tuinschermen of schuttingen snel en eenvoudig aan houten palen te bevestigen. De schroef van het l-beslag of vlechtschermsteun wordt in de houten paal gedraaid, waarna het tuinscherm in de stalen hoek wordt geplaatst en bevestigd met 2 schroefjes. Voor hardhouten tuinschermen raden wij rvs roestvrijstaal l-beslag aan om vlekvorming op de schuttingen te voorkomen.

Bestelt u uw nieuwe L-beslag voor houten tuinschermen en schuttingen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u L-beslag per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen. Intergard is sinds 1997 gespecialiseerd in de import en export van paalhouders, pergoladragers, paalornamenten en L-beslag voor o.a. bouwmarkten en tuincentra, maar ook voor inkooporganisatie, fabrikanten van tuinbeslag.

Meer

12 Resultaten

12 Resultaten

Waarom kiezen voor L-beslag

Wanneer u kiest voor ons L-beslag dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, los of op kaart per 4 stuks verpakt. Kiest u voor het L-beslag op kaart dan zitten daar de schroefjes bij. Het L-beslag is een zeer praktisch product voor het bevestigen van allerlei houten tuinschermen aan palen. Wilt u hardhouten tuinschermen bevestigen dan adviseren wij L-beslag in roestvrijstaal te gebruiken. Ook hebben we in ons assortiment L-beslag speciaal voor hout/betonschuttingen. Beide soorten L-beslag wordt toegepast bij het plaatsen van een hout/betonschutting.

Waaruit bestaat ons L-beslag

Ons L-beslag hebben we in verschillende uitvoeringen, geelverzinkt, vuurverzinkt, rvs roestvrijstaal en ook wit gecoat. Verder heeft u de keuze deze per stuk af te nemen of voorverpakt per kaart van 4 stuks. Ook hebben we L-beslag zonder schroef in ons assortiment.

L-beslag kopen

Wilt u degelijk en mooi l-beslag kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de het l-beslag zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is l-beslag niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes