Beschermhoes tuinmeubelen

Kwalitatief hoogwaardige beschermhoezen voor tuinmeubelen te gebruiken voor onze tuinmeubelen van hardhout, steigerhout of wicker. Deze beschermhoezen gebruikt u om uw tuinmeubelen te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals beschadigingen, stof en weersinvloeden. Gemaakt van Polyethyleen (HPDE), een kunststof die een hoge kleurvastheid heeft, sterk en volledig recyclebaar is en geen vocht opneemt. Komt u er niet helemaal uit neemt u gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Bestelt u uw nieuwe beschermhoes tuinmeubelen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

10 Resultaten

10 Resultaten

Waarom kiezen voor een beschermhoes tuinmeubelen

Wanneer u kiest voor onze beschermhoes tuinmeubelen dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Indien u geen binnenruimte hebt om uw tuinmeubelen in de wintermaanden op te bergen adviseren we u gebruik te maken van een beschermhoes. Deze gebruikt u om uw tuinmeubelen te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals beschadigingen, stof en weersinvloeden die een negatieve invloed hebben op de levensduur van uw tuinmeubelen. In ons assortiment vindt u een ruime keuze. Of u nu op zoek bent naar een ronde, vierkante, rechthoekige of L-vormige beschermhoes, wij bieden u een passende oplossing hiervoor.

Waaruit bestaat onze beschermhoes tuinmeubelen

De beschermhoes is gemaakt van Polyethyleen (HPDE). Dit is een kunststof die als eigenschappen heeft, dat het een hoge kleurvastheid heeft, sterk en volledig recyclebaar is en neemt geen vocht op. Onderaan kan de beschermhoes tuinmeubelen afgesloten worden d.m.v. een tunnel met een nylonkoord, zodat deze stevig vastzit.

Beschermhoes Tuinmeubelen kopen

Wilt u een degelijke en mooie beschermhoes tuinmeubelen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Voor vragen neemt u contact op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn beschermhoezen tuinmeubelen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes