Regentonnen

Een regenton vangt hemelwater op, wat u weer kunt gebruiken voor het o.a besproeien van uw tuin en voorkomt daarmee verspilling van kraanwater c.q. drinkwater. Bovendien ontlast een regenton het riool als u het op een regenpijp aansluit. Wetgeving verplicht burgers tegenwoordig om hemelwater op te vangen op uw eigen terrein, daar het anders ons afwateringssysteem en waterzuivering teveel belast. Met andere woorden helpt u het milieu als u een regenton aanschaft.

Bent u wederverkoper en koopt u regentonnen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

11 Resultaten

11 Resultaten

Waarom kiezen voor regentonnen

Wanneer u kiest voor onze regentonnen dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Een regenton is een milieuvriendelijke oplossing wat ons afwateringssysteem ontlast en verspilling van drinkwater voorkomt. Inclusief kraan, zodat gieters en emmers gemakkelijk gevuld kunnen worden. Als optie is er een standaard leverbaar, zodat u de ton hoger kunt plaatsen. Onze regentonnen zijn leverbaar in verschillende maten en kleuren.

Waaruit bestaat onze regentonnen

De regentonnen zijn gemaakt van gerecycled plastic. Milieuvriendelijk, vorstbestendig en onderhoudsvrij. Voorzien van een kindveilige deksel en bovendien met een snelkoppeling aansluiting.

Regentonnen kopen

Wilt u degelijke en mooie regentonnen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Indien u verder nog vragen heeft over de kunstplanten, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn regentonnen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes