Rabatdelen Douglas

Douglas rabat rabatdelen potdekselplanken van douglas is een duurzame en mooie variant naaldhoutsoort op grenen en vuren wat onbehandeld, onverduurzaamd of ongeïmpregneerd te gebruiken is als tuinhout voor tuinhuisjes, schuttingen, overkappingen, schuren etc. Al het douglas hout is FSC en PEFC gecertificeerd en is daarmee afkomstig uit verantwoord bosbeheer.

Bestelt u uw nieuwe Zweeds rabat rabatdelen douglas bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

13 Resultaten

13 Resultaten

Waarom kiezen voor Douglas rabat?

Zweeds rabat of rabatdelen van Douglas hoeven niet behandeld te worden. Naar verloop van tijd zullen de rabatdelen door weersinvloeden grijs kleuren, wat een zeer natuurlijke uitstraling geeft. Deze rabatdelen ziet men dan ook vaak als bekleding van een huis. Als u liever de natuurlijke kleur wilt, is het natuurlijk mogelijk de rabatdelen te beitsen of te behandelen met olie. Ook tuinhuisjes, schuttingen, overkappingen en schuren krijgen een mooie uitstraling door gebruik te maken van rabatdelen Douglas. Deze zijn in verschillende lengtes, breedtes en hoogtes verkrijgbaar.

Waaruit bestaan onze rabatdelen Douglas

Douglas is een van de mooiste en duurzaamste Europese naaldhoutsoort en in tegenstelling tot grenen en vuren ook onverduurzaamd of ongeïmpregneerd buiten te gebruiken. Al het douglas hout is FSC en PEFC gecertificeerd en is daarmee afkomstig uit verantwoord bosbeheer.

Douglas rabat kopen

Wilt u degelijke en mooie rabatdelen douglas kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de rabatdelen douglas zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de rabatdelen douglas niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes