Vlonderplanken Kapur

Hoog kwalitatieve vlonderplanken terrasplanken of decking voor vlonder Kapur hardhout zeer duurzaam en werd daarom van oudsher veel gebruikt in de scheepsbouw, maar ook als parket. Deze hardhouten vlonderplanken, decking of deckdelen van Kapur hardhout hebben de hoogste duurzaamheidsklasse, we geven op het hardhout 25 jaar garantie. Prachtig tuinhout tegen concurrerende prijzen.

Meer

9 Resultaten

9 Resultaten

Waarom kiezen voor Kapur vlonderplanken

Wanneer u kiest voor onze Kapur vlonderplank dan kiest u voor kwaliteit. In ons assortiment hebben we vlonderplanken van verschillende soorten hardhout. Kapur vlonderplanken worden veelal gebruikt als alternatief voor bestrating, denk hierbij aan terras, balkon en bij het zwembad. Kapur vlonderplanken zijn eenvoudig zelf te leggen en deze geven uw tuin een warme uitstraling. Zoekt u een goedkoper alternatief dan zou u kunnen kiezen voor geïmpregneerde vlonderplanken , deze vindt u ook in ons assortiment. Of de composiet vlonderplanken. Het schoonmaken van de vlonderplanken hardhout is zeer eenvoudig, u spuit het af met een hogedrukspuit. Wij adviseren om 1x per jaar het hout met olie te behandelen om vergrijzing te voorkomen. Laat het hout goed drogen voordat u de olie aanbrengt. Wanneer u dit niet doet, kan het vocht onder de olielaag tot zwarte vlekken leiden. Breng de olie op het hout aan met een droge pluisvrije doek. Laat het intrekken tot het goed droog is. Om zoveel mogelijk algen te voorkomen op uw Kapur vlonderplank kunt u deze het beste regelmatig schoonvegen met een bezem.

Waaruit bestaan onze Kapur vlonderplanken

Hoog kwalitatieve vlonderplanken terrasplanken of decking vlonderplank kapur voor een vlonder. De vlonderplanken Kapur zijn leverbaar in de dikte 21mm en 28mm. 21mm vlonderplanken worden veelal gebruikt in tuin of terras. Indien de vlonderplanken worden gebruikt voor het plaatsen van een steiger of bij intensief gebruik adviseren we de vlonderplank in dikte 28mm. Hardhouten vlonderplanken hebben een mooie roodbruine kleur. Vlonderplanken van Kapur hardhout bevatten weinig noesten en zijn bestand tegen schimmels, zuren/chemicaliën en insectenaantasting. Door de hardheid van hardhout kan het hout kromtrekken. Na levering is het advies om het hout zo snel mogelijk te plaatsen. Wanneer het geplaatst wordt met goede stevige schroeven zal het hout ook niet zo snel kromtrekken. Kromtrekken heeft geen invloed op kwaliteit en het hout kan gewoon geplaatst worden. Eventueel kan men een spanner gebruiken. Let u er op dat bij montage van de vlonderplanken de schroeven de dubbele lengte van de dikte van de vlonderplank moeten hebben. Voor het plaatsen van de vlonderplanken kunt u de onderbalken of onderregels gebruiken, deze worden standaard gebruikt in de kopmaat 4,5x7. Onze vlonderplanken hardhout bestaan uit Bangkirai hardhout, Massaranduba hardhout of Kapur hardhout. Duurzaamheidsklasse I allemaal FSC hout uit verantwoord bosbeheer met 25 jaar garantie.

Kapur Vlonderplanken kopen

Wilt u degelijke en mooie Kapur vlonderplanken kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Heeft u liever vlondertegels? Kijk dan in onze categorie vlondertegels, deze zijn leverbaar in verschillende maten en houtsoorten waaronder hardhout en grenen. Natuurlijk kunt u de Kapur vlonderplanken zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de Kapur vlonderplanken niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes