Tuinpoort gaas

De tuinpoorten voor dubbelstaafmatten hekwerken van Intergard munten uit in hun hoge stabiliteit en duurzaamheid. Deze kwaliteit wordt verzekerd door het gebruik van hoogwaardige materialen en de zorgvuldige verwerking hiervan met de nieuwste productietechnieken. De dubbelstaafmat maakt door de verwerking van dunnere, aan de kruispunten gelaste draadstaven een even stabiele als voordelige en veilige oplossing mogelijk. Alle producten zijn vuurverzinkt of thermisch verzinkt en gepoedercoat volgens de hoogste richtlijnen EN ISO 1461.

Bestelt u uw tuinpoort gaas bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Lees hier meer over onze tuinpoorten van gaas.

Meer

27 Resultaten

27 Resultaten

Waarom kiezen voor een tuinpoort van gaas

Wanneer u kiest voor een tuinpoort gaas uit ons assortiment, dan kiest u voor een zeer duurzame en solide tuinpoort waar u jarenlang plezier van zult beleven. Deze tuinpoorten worden veel geplaatst in combinatie met de dubbelstaafmatten hekwerken en zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De tuinpoorten gaas zijn vuurverzinkt of thermisch verzinkt en gepoedercoat volgens de hoogste richtlijnen EN ISO 1461. Ook kunt u bij ons terecht voor tuinpoorten van hardhout, grenen, composiet, of voor tuinpoorten voor sierhekwerken.

Waaruit bestaat onze tuinpoort van gaas

Onze tuinpoort van gaas bestaat uit draadstaven van hoogwaardige kwaliteit volgens EN ISO 146 en wordt geleverd inclusief de voorgemonteerde palen en slot. Stuurt u ons eenvoudig uw aanvraag even door. Wij mailen u een geheel vrijblijvende offerte.

Tuinpoorten gaas kopen

Wilt u een degelijke en mooie tuinpoort gaas kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de tuinpoort gaas zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een tuinpoort gaas niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen of tuinpoorten