SUP-boards

Peddelsurfen of stand-up paddleboarding "suppen" is helemaal van deze tijd. Deze watersport is ontstaan vanuit het surfen. Men staat op een soort van surfplank en door gebruik te maken van een peddel beweegt men zich voort op het water. In deze categorie vindt u onze SUP-boards. Deze opblaasbare SUP-boards worden geleverd inclusief pomp, peddel, leash, reparatiesetje en rugtas. Met zo'n complete set kunt u direct het water op en genieten van het water en de natuur. Ook leuk om te ondernemen met familie of vrienden.

Bestelt u uw nieuwe SUP-board bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

3 Resultaten

3 Resultaten

Waarom kiezen voor een SUP-board

Wanneer u kiest voor een SUP-board van Intergard, dan kiest u voor kwaliteit. De opblaabare SUP-boards zijn uitermate geschikt voor het maken van toertochten op het water. De vin is afneembaar en met de bijgeleverde rugzak is de SUP-board makkelijk te vervoeren. Bovendien wordt de pomp meegeleverd. Pech onderweg? Geen paniek, het reparatiesetjes wordt meegeleverd. Bij de aanschaf van een SUP-board is het belangrijk dat u het draagvermogen in de gaten houdt.

Waaruit bestaat onze SUP-boards

Deze opblaasbare SUP-boards worden geleverd inclusief pomp, peddel, leash, reparatiesetje en rugtas. De vin is afneembaar wat het vervoeren makkelijker maakt.

SUP-board kopen

Wilt u een degelijke en mooie SUP-board kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een SUP-board niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating