Betongaas vuurverzinkt

Kwalitatief en aan ISO richtlijnen onderhevig fabricageproces van betongaas vuurverzinkt of thermisch verzinkt. Betongaas, bouwstaalmatten of betonmatten worden heden ten dage veel gebruikt als natuurlijke milieuvriendelijke tuinafscheiding in combinatie met allerlei klimplanten zoals hedera of natuurlijke zichtmatten zoals heidematten, wilgenmatten, bamboematten of boomschorsmatten. Vuurverzinkt betongaas is roestbestendig en heeft daardoor een extreem lange levensduur.

Bestelt u uw betongaas vuurverzinkt bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Lees hier meer over ons vuurverzinkte betongaas.

Meer

6 Resultaten

6 Resultaten

Waarom kiezen voor betongaas vuurverzinkt

Wanneer u kiest voor betongaas vuurverzinkt, dan kiest u voor een stevige, betaalbare en eenvoudig te monteren tuinafscheiding. Het betongaas is in verschillende uitvoeringen en diktes verkrijgbaar. Betongaas is zeer eenvoudig te plaatsen tegen palen en kunt u afdekken met onze milieuvriendelijke tuinafscheidingen zoals wilgenmatten, bamboematten, heidematten of boomschorsmatten, dit voor extra privacy. Betongaas is ook net als gaaspanelen zeer geschikt om te laten begroeien met onze klimplanten. Voor het plaatsen zet u om de 1,5 meter een paal en het betongaas zet u eenvoudig vast met onze gaaspaneelklemmen.

Waaruit bestaat ons betongaas vuurverzinkt

Betongaas ook bouwstaalmatten genoemd zijn tuinafscheidingen van staal/ijzer. Deze zijn 2x3 meter en zijn in verzinkte of roest uitvoering verkrijgbaar. Het betongaas is gelast. Verkrijgbaar in verschillende diktes en heeft veelal een maaswijdte van 15x15cm.

Plaatsen van het betongaas

Om het betongaas te plaatsen, heeft u hardhouten palen nodig, gaaspaneelklemmen en eventueel een grondboor. Met de grondboor maakt u om de 150cm een gat in de grond, waarin u de hardhouten palen plaatst. Per hardhouten paal heeft u 4 gaaspaneelklemmen nodig, waarmee u het betongaas aan de hardhouten palen bevestigd. Onze gaaspaneelklemmen of betonmatbeugels zijn verpakt per 4 stuks in een zakje inclusief de schroefjes. Het betongaas is eenvoudig op maat te knippen, mocht het niet geheel passen.

Natuurlijke milieuvriendelijke tuinafscheiding

Betongaas of gaaspanelen kunt u laten begroeien met allerlei klimplanten zodat u een natuurlijke tuinafscheiding creëert en daarmee een fijne leefomgeving voor vogels en bijen. Vaak duurt het even voordat de betonmatten of draadmatten zijn begroeid en daarom wordt er vaak gekozen om deze te bekleden met onze milieuvriendelijke tuinmatten zoals wilgenmatten, boomschorsmatten, heidematten, bamboematten, kokosmatten. Deze ecologische tuinafscheidingen zijn geheel natuurlijk en gemaakt van resthout of snoeihout en zijn 100% milieuvriendelijk voor mens en dier. Deze natuurlijke schuttingen worden geleverd op rol en kunnen snel en eenvoudig tegen het betongaas of de gaaspanelen worden geplaatst door ze uit te rollen en te bevestigen met tie-ribs. De gemiddelde levensduur van deze tuinmatten bedraagt ruim 15 jaar. U draagt hiermee bij aan een beter milieu en vermindering van de CO2 doordat er geen bomen worden gekapt en u uiteindelijk een groene tuinafscheiding heeft staan.

Betongaas vuurverzinkt kopen

Wilt u degelijk en mooi betongaas vuurverzinkt kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Het betongaas is zelf eenvoudig te plaatsen.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is het betongaas vuurverzinkt niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken