Schaduwdoek

Het zonnezeil of schaduwdoek van Intergard filtert het zonlicht in uw tuin en beschermt tegen UV-straling. De zonnezeilen zijn verpakt in een handig tasje en compleet met bevestigingsmateriaal.

Bent u wederverkoper en koopt u zonnezeilen of schaduwdoeken per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Lees hier meer over onze schaduwdoeken.

Meer

4 Resultaten

4 Resultaten

Waarom kiezen voor schaduwdoek

Kiest u voor onze schaduwdoeken, dan heeft u jarenlang plezier. Vaak wil je meer privacy in de tuin en wil je een gevoel van vrijheid. Hiervoor is onze luifel ideaal. De schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, zijn UV-bestendig en zijn eenvoudig te monteren. Het schaduwdoek is verpakt in een handige tas en is compleet met sluitingen.

Waaruit bestaat ons schadwdoek

Het schaduwdoek is gemaakt van polyethyleen en is van uitstekende kwaliteit. Schaduwdoeken zijn UV-bestendig en winddoorlatend.

Schaduwdoek kopen

Wilt u degelijke en mooie schaduwdoek kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het schaduwdoek zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is het schaduwdoek niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes