Plaatduim geelverzinkt

Plaatduimen geelverzinkt voor duimheng poorten tuinpoorten geelverzinkt, kwalitatief hoogwaardig Europees product. Plaatduimen geelverzinkt worden in combinatie met duimhengen geelverzinkt gebruikt als ophangsysteem bij het monteren van tuinpoorten of houten poorten, poortdeuren, deuren en houten tuinpoortjes van tuinhekken. De plaatduimen worden aan de ene kant aan de houten paal of houtwerk bevestigd, de duimhengen aan de poort waarna men de poort eenvoudig in de plaatduimen kan hangen. Een snel en eenvoudig systeem om tuinpoorten te plaatsen.

Bestelt u uw nieuwe plaatduimen geelverzinkt voor duimhengen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

8 Resultaten

8 Resultaten

Waarom kiezen voor plaatduim geelverzinkt

Ons assortiment plaatduim geelverzinkt is zeer uitgebreid. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd onder ISO richtlijnen. Plaatduimen gebruikt u in combinatie met een duimheng, dit is geschikt voor de ophanging van uw poort, tuinpoort of tuinhek. De plaatduimen geelverzinkt hebben we in verschillende diameters leverbaar, deze moet overeenkomen met de diameter van uw duimheng.

Waaruit bestaat onze plaatduim geelverzinkt

Onze plaatduim geelverzinkt wordt gefabriceerd uit geelverzinkt ijzer. Ook hebben we plaatduimen vuurverzinkt, rvs roestvrijstaal en ook zwart cataforese in model rustica voor een rustieke uitstraling in ons assortiment. Al deze toepassingen zijn om roestvorming te voorkomen. Cataforese is een milieuvriendelijk lakproces, de plaatduim wordt in een vloeistof bad met cataforeselak ondergedompeld. Dit is een elektrostatisch proces.

Plaatduimen geelverzinkt kopen

Wilt u degelijke en mooie plaatduimen geelverzinkt kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de plaatduimen geelverzinkt zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn plaatduimen geelverzinkt niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes