Tuinhuisje

In deze categorie vindt u naast de tuinhuisjes en blokhutten ook houten huizen, chalets of lodges om in te leven of als vakantiehuisje, kunststof tuinhuisjes, maar ook tuinkassen of kweekkassen, tuinkasten, klikobergingen, kapschuren, sauna's en andere wellnessproducten. Tuinhuisjes en blokhutten zijn gefabriceerd van hoogwaardig Scandinavisch vuren, FSC-gecertificeerd hout uit verantwoord bosbeheer, vuren uit Noord-Europa is als een gevolg van een langzamere groei duurzamer en sterker vanwege de dichtere structuur van het hout en bevat veel minder noesten. De kunststof tuinhuisjes zijn degelijk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De kweekkassen of tuinkassen zijn eveneens van degelijke Europese makelij.

Bestelt u uw nieuw tuinhuisje bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u tuinhuisjes per volle vracht in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

193 Resultaten

193 Resultaten

Waarom kiezen voor onze tuinhuisjes

Tuinhuisjes zijn een ideale oplossing voor het opbergen van uw fietsen, tuinmeubels of gereedschap en te plaatsen in bijna iedere tuin. Multifunctioneel en voor allerlei doeleinden te gebruiken zoals hobbykamer, een praktijkruimte, relaxruimte of om in te sporten. Natuurlijk ook als extra schuurtje of opbergruimte te gebruiken. In ons assortiment vindt u verschillende afmetingen en modellen, voor elk wat wils. Bij Intergard krijgt u de beste prijs/kwaliteit verhouding, kunt u kiezen uit blank, geïmpregneerd of gecoate tuinhuizen en is maatwerk mogelijk. Voor wat betreft gecoate tuinhuizen kunt u kiezen uit een 9-tal RAL-kleuren, waaronder zwart, wit, grijs, Zweeds rood, groen en zelfs blauw. Het voordeel van het coaten van uw tuinhuis of blokhut is dat het hout nog beter wordt beschermd, UV-bestendig is, water- en vuilwerend, preventief werkt tegens schimmels, op waterbasis dus milieubewust en bladdert niet af. Tenslotte kunnen we u assisteren bij de aanvraag van een eventuele vergunning. Tuinhuizen en blokhutten worden vaak gekocht in combinatie met bamboe rolgordijnen en dakshingles. Rolgordijnen zijn leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Ook onze dakshingles zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Waaruit bestaan onze tuinhuisjes

Onze tuinhuisjes bestaan uit hoogwaardig Scandinavisch vuren, FSC-gecertificeerd hout uit verantwoord bosbeheer. Vuren uit Noord-Europa is als gevolg van een langzamere groei, duurzamer en sterker vanwege de dichtere structuur van het hout en bevat veel minder noesten en hars dan het gebruikelijke goedkopere vuren uit Oost Europa. Dit betekent dan ook dat het hout veel minder snel verrot, vervuild of vochtig wordt. Vandaar dat op onze tuinhuisjes en blokhutten 10 jaar garantie wordt gegeven. Tuinhuisjes en blokhutten zijn van onbehandeld hout, deze zijn dus niet met chemische impregneermiddelen behandeld. Voor een langere levensduur kunt u uw tuinhuis of blokhut zelf impregneren, verven en/of beitsen.

Tuinhuisjes, blokhutten, garage of chalet op maat

Wilt u een tuinhuis, blokhut, overkapping of garage op maat laten maken, dan is dit ook mogelijk. Stuurt u ons dan een email met een tekening waarop de maten worden vermeld. Informeer vooraf bij uw gemeente of u met of zonder vergunning mag bouwen. Andere mogelijkheden voor maatwerk zijn o.a. een tuinverblijf, tuinkantoor, mantelzorgwoning, recreatiewoning, vakantiewoning, chalets, schuur of clubgebouw. Ook is het mogelijk om maatwerk chalets te produceren, volledig geïsoleerd en daarmee woonhuiskwaliteit.

Tuinhuisjes monteren

Onze tuinhuisjes of blokhutten zijn relatief eenvoudig zelf te monteren, de montage instructies die bijgevoegd zijn, zijn duidelijk en helder. Voor wat betreft de grotere en zwaardere blokhutten of chalets raden wij aan om een lokale aannemer of timmerman in te schakelen.

Welke soorten tuinhuisjes?

Er zijn veel uiteenlopende soorten tuinhuizen die allemaal hun eigen voor- en nadelen hebben. Welke voor u het meest geschikt is, is dus afhankelijk van uw wensen. We hebben een zeer breed assortiment van o.a. blokhutten, tuinhuisjes, trekkershutten, paardenstallen, tuinschuurtjes etc. De levensduur van een tuinhuis is afhankelijk van vele factoren en is van te voren niet exact aan te geven. De verwachting is dat een tuinhuisje tussen de 10-20 jaar mee zal gaan. Afhankelijk van het type tuinhuis en de behandeling van het hout. Komt het tuinhuisje in contact met de grond? Welk onderhoud? En natuurlijk de weersinvloeden. Hieronder meer;

Houten tuinhuis: houten tuinhuisjes of blokhutten zijn verkrijgbaar in allerlei modellen. Modellen met een platdak, zadeldak, puntdak, lessenaarsdak etc. In allerlei verschillende afmetingen verkrijgbaar. De dikte van het hout is veelal 28mm, maar ook modellen met een dikkere plankdiktes zijn mogelijk. Het is belangrijk dat u vooraf even bedenkt welke grootte u wenst en waar u het voor wilt gaan gebruiken. Het plaatsen van een houten tuinhuis werkt het snelst op een ondervloer van beton of tegels. Let u er op dat deze waterpas dient te zijn.

Blokhut lodge: blokhutten lodge, chalets en trekkershutten. Ideaal voor het plaatsen op een camping of perceel in binnen- of buitenland. In deze blokhutten heeft u de ruimte voor een badkamer, slaapkamers en keuken. De dikte van het hout is bij een trekkershut veelal 50mm en bij een lodge 94mm.

Metalen tuinhuis: Een metalen tuinhuis of tuinschuur is een ideale oplossing voor het opbergen van uw fietsen, tuinmeubels of gereedschap en is te plaatsen in bijna iedere tuin. Ook is deze afsluitbaar. In ons assortiment vindt u verschillende afmetingen en modellen, voor elk wat wils.

Paardenstallen: Houten paardenstallen gefabriceerd uit hoogwaardig en degelijk Scandinavisch vuren. FSC-gecertificeerd hout uit verantwoord bosbeheer. Een ideale oplossing voor het stallen van uw paarden. Een goede verzorging en rust is noodzakelijk voor uw paard, een paardenstal biedt u deze bescherming. Verkrijgbaar in verschillende maten. Houtdikte van de paardenstallen is 50mm.

Kliko ombouw: Een ombouw, klikoberging, klikokast of containerbergingen voor afvalcontainers, vuilcontainers, otto, of GFT-bak enkel, dubbel of triple voor 1 container, 2 containers of 3 containers, geschikt voor kliko's van 120 en 240 liter. Deze grenen kliko ombouw containerbergingen zijn gemaakt van duurzaam geïmpregneerd hout wat de levensduur sterk verlengd. Mooi de kliko's uit het zicht en u hoeft niet meer tegen die lelijke bakken aan te kijken maar tegen een keurige houten of kunststof ombouw

Tuinhuisjes kopen

Wilt u een degelijk en mooi tuinhuisje of blokhut kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het tuinhuisje zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de tuinhuisjes niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen, tuinverlichting of sierbestrating