Tuinhuisje

In deze categorie vindt u naast de tuinhuisjes en blokhutten ook houten huizen of lodges om in te leven of als vakantiehuisje, kunststof tuinhuisjes, maar ook tuinkassen of kweekkassen, tuinkasten en kliko ombouw. Tuinhuisjes en blokhutten zijn gefabriceerd van hoogwaardig Scandinavisch vuren, FSC-gecertificeerd hout uit verantwoord bosbeheer, vuren uit Noord-Europa is als een gevolg van een langzamere groei duurzamer en sterker vanwege de dichtere structuur van het hout en bevat veel minder noesten. De kunststof tuinhuisjes zijn degelijk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De kweekkassen of tuinkassen zijn eveneens van degelijke Europese makelij.

Bestelt u uw nieuw tuinhuisje bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u tuinhuisjes per volle vracht in, stuur dan uw aanvraag naar info@intergard.nl en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Waarom kiezen voor tuinhuisjes

Tuinhuisjes zijn een ideale oplossing voor het opbergen van uw fietsen, tuinmeubels of gereedschap en te plaatsen in bijna iedere tuin. In ons assortiment vindt u verschillende afmetingen en modellen, voor elk wat wils.

Waaruit bestaan onze tuinhuisjes

Onze tuinhuisjes bestaan uit hoogwaardig Scandinavisch vuren, FSC-gecertificeerd hout uit verantwoord bosbeheer. Vuren uit Noord-Europa is als gevolg van een langzamere groei, duurzamer en sterker vanwege de dichtere structuur van het hout en bevat veel minder noesten en hars dan het gebruikelijke goedkopere vuren uit Oost Europa. Dit betekent dan ook dat het hout veel minder snel verrot, vervuild of vochtig wordt. Vandaar dat op onze tuinhuisjes en blokhutten 10 jaar garantie wordt gegeven.

Tuinhuisjes kopen

Wilt u een degelijk en mooi tuinhuisje of blokhut kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het tuinhuisje zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de tuinhuisjes niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating