Tuinhuisje

In deze categorie vindt u naast de tuinhuisjes en blokhutten ook houten huizen, chalets of lodges om in te leven of als vakantiehuisje, kunststof tuinhuisjes, maar ook tuinkassen of kweekkassen, tuinkasten, klikobergingen, kapschuren, sauna's en andere wellnessproducten. Tuinhuisjes en blokhutten zijn gefabriceerd van hoogwaardig Scandinavisch vuren, FSC-gecertificeerd hout uit verantwoord bosbeheer, vuren uit Noord-Europa is als een gevolg van een langzamere groei duurzamer en sterker vanwege de dichtere structuur van het hout en bevat veel minder noesten. De kunststof tuinhuisjes zijn degelijk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De kweekkassen of tuinkassen zijn eveneens van degelijke Europese makelij.

Bestelt u uw nieuw tuinhuisje bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u tuinhuisjes per volle vracht in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

182 Resultaten

182 Resultaten

Waarom kiezen voor onze tuinhuisjes

Tuinhuisjes zijn een ideale oplossing voor het opbergen van uw fietsen, tuinmeubels of gereedschap en te plaatsen in bijna iedere tuin. In ons assortiment vindt u verschillende afmetingen en modellen, voor elk wat wils. Bij Intergard krijgt u de beste prijs/kwaliteit verhouding, kunt u kiezen uit blank, geïmpregneerd of gecoate tuinhuizen en is maatwerk mogelijk. Voor wat betreft gecoate tuinhuizen kunt u kiezen uit een 9-tal RAL-kleuren, waaronder zwart, wit, grijs, Zweeds rood, groen en zelfs blauw. Het voordeel van het coaten van uw tuinhuis of blokhut is dat het hout nog beter wordt beschermd, UV-bestendig is, water- en vuilwerend, preventief werkt tegens schimmels, op waterbaisi dus milieubewust en bladdert niet af. Tenslotte kunnen we u assisteren bij de aanvraag van een eventuele vergunning. Tuinhuizen en blokhutten worden vaak gekocht in combinatie met bamboe rolgordijnen en dakshingles

Waaruit bestaan onze tuinhuisjes

Onze tuinhuisjes bestaan uit hoogwaardig Scandinavisch vuren, FSC-gecertificeerd hout uit verantwoord bosbeheer. Vuren uit Noord-Europa is als gevolg van een langzamere groei, duurzamer en sterker vanwege de dichtere structuur van het hout en bevat veel minder noesten en hars dan het gebruikelijke goedkopere vuren uit Oost Europa. Dit betekent dan ook dat het hout veel minder snel verrot, vervuild of vochtig wordt. Vandaar dat op onze tuinhuisjes en blokhutten 10 jaar garantie wordt gegeven.

Tuinhuisjes, blokhutten, garage of chalet op maat

Wilt u een tuinhuis, blokhut, overkapping of garage op maat laten maken, dan is dit ook mogelijk. Stuurt u ons dan een email met een tekening waarop de maten worden vermeld. Informeer vooraf bij uw gemeente of u met of zonder vergunning mag bouwen. Andere mogelijkheden voor maatwerk zijn o.a. een tuinverblijf, tuinkantoor, mantelzorgwoning, recreatiewoning, vakantiewoning, chalets, schuur of clubgebouw. Ook is het mogelijk om maatwerk chalets te produceren, volledig geïsoleerd en daarmee woonhuiskwaliteit.

Tuinhuisjes monteren

Onze tuinhuisjes of blokhutten zijn relatief eenvoudig zelf te monteren, de montage instructies die bijgevoegd zijn, zijn duidelijk en helder. Voor wat betreft de grotere en zwaardere blokhutten of chalets raden wij aan om een lokale aannemer of timmerman in te schakelen.

Tuinhuisjes kopen

Wilt u een degelijk en mooi tuinhuisje of blokhut kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het tuinhuisje zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de tuinhuisjes niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating