Barbecue beton

Barbecue's van beton van hoogwaardige kwaliteit goedgekeurd volgens DIN 66077 en allerlei accessoires vindt u op deze pagina. Alle barbecue's worden geleverd inclusief in hoogte verstelbaar verchroomd grillrooster, opbouw tekening en indien noodzakelijk bij de opbouw ook de vuurvaste siliconenkit zodat de barbecue's snel en probleemloos kunnen worden opgebouwd. Bovendien zijn de barbecue's vorst- en weersbestendig. Tenslotte kan men de grillhoogte ergonomisch instellen vanwege meerdere standen. Bij onze barbecue's heeft u geen dure quartzcoating nodig! Enkele betonnen barbecue's kunnen tevens gebruikt worden als tuinhaard.

Bestelt u uw nieuwe betonnen barbecue bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

lees meer...

18 Resultaten

 1. Sale
  Barbecue beton 'New Mexican' 192x120cm / 375kg
  Aanbiedingsprijs € 299,00 € 247,11 Normale prijs € 482,79
 2. Sale
  Barbecue beton nr. 5
  Aanbiedingsprijs € 349,69 € 289,00 Normale prijs € 459,79
 3. Sale
  Barbecue beton tuinhaard bbq nr. 9
  Aanbiedingsprijs € 179,99 € 148,75 Normale prijs € 241,99
 4. Sale
  Barbecue beton bbq tuinhaard nr.10
  Aanbiedingsprijs € 169,99 € 140,49 Normale prijs € 229,89
 5. Barbecue afdekzeil bbq hoes
  € 39,98 € 33,04

Waarom kiezen voor barbecue beton

Wanneer u kiest voor een barbecue beton dan kiest u voor een barbecue van hoogwaardige kwaliteit. Een barbecue beton is een zeer stevige en ideale barbecue voor in uw tuin of op het balkon. In de wintermaanden hoeft u deze niet in uw schuur op te ruimen maar kunt u de barbecue beton gewoon laten staan. Ter extra bescherming in de wintermaanden kunt u de barbecue beton afdekken met een zeil. Een aantal van deze barbecue's kunt u gebruiken als tuinhaard, na het barbecueën kunt u gebruik maken van hout bestemd voor tuinhaarden en stookt u een gezellig vuurtje. Leest u de instructies wel even goed door bij gebruikmaking van de barbecue als tuinhaard.U zult jarenlang genieten van uw barbecue zonder gedoe

Waaruit bestaat onze barbecue beton

Onze barbecue beton wordt geleverd als bouwpakket en bestaat uit een aantal losse onderdelen van beton die u eenvoudig kunt opbouwen. De opbouw tekening en het in hoogte verstelbare grillrooster wordt meegeleverd. Indien noodzakelijk bij opbouw, wordt er vuurvaste siliconenkit meegeleverd in het pakket.

Barbecue beton kopen

Wilt u degelijke en mooie barbecue beton kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de barbecue beton zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is de barbecue beton niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes