Barbecue beton

Barbecue's van beton of betonnen bbq van hoogwaardige kwaliteit goedgekeurd volgens DIN 66077 en allerlei accessoires vindt u op deze pagina. Alle betonnen barbecue's worden geleverd inclusief in hoogte verstelbaar verchroomd grillrooster, opbouw tekening en indien noodzakelijk bij de opbouw ook de vuurvaste siliconenkit zodat de barbecue's snel en probleemloos kunnen worden opgebouwd. Bovendien zijn de betonnen barbecue's vorst- en weersbestendig. Tenslotte kan men de grillhoogte ergonomisch instellen vanwege meerdere standen. Bij onze stenen barbecue's heeft u geen dure quartzcoating nodig! Enkele betonnen barbecue's kunnen tevens gebruikt worden als tuinhaard. Verder vindt u in deze categorie de geliefde Kamado barbecues, geschikt om te grillen, roken, koken, bakken, stomen en/of slow cooken en bieden we draagbare barbecues aan, geschikt om onderweg te barbecueën.

Bestelt u uw nieuwe betonnen bbq bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

39 Resultaten

39 Resultaten

Waarom kiezen voor barbecue beton

Wanneer u kiest voor een barbecue beton dan kiest u voor een barbecue van hoogwaardige kwaliteit. Een barbecue beton is een zeer stevige en ideale barbecue voor in uw tuin of op het balkon. In de wintermaanden hoeft u deze niet in uw schuur op te ruimen maar kunt u de barbecue beton gewoon laten staan. Ter extra bescherming in de wintermaanden kunt u de barbecue beton afdekken met een zeil. Een aantal van deze barbecue's kunt u gebruiken als tuinhaard, na het barbecueën kunt u gebruik maken van hout bestemd voor tuinhaarden en stookt u een gezellig vuurtje. Leest u de instructies wel even goed door bij gebruikmaking van de barbecue als tuinhaard. U zult jarenlang genieten van uw barbecue zonder gedoe.

Waaruit bestaat onze barbecue beton

Onze betonnen bbq wordt geleverd op pallet als bouwpakket en bestaat uit een aantal losse onderdelen van beton die u eenvoudig kunt opbouwen. De opbouw tekening en het in hoogte verstelbare grillrooster wordt meegeleverd. Indien noodzakelijk bij opbouw, wordt er vuurvaste siliconenkit meegeleverd in het pakket. Onderhoud heeft u bijna niet aan een barbecue beton, na het barbecueën veegt u eenvoudig de as op en hoeft u alleen het grillrooster te reinigen. Ook hebben wij extra opties in ons assortiment zoals verlengstukken om de barbecue beton te verhogen, rvs grillroosters, een beschermhoes of een aslade. Deze producten kunt u eenvoudig mee bestellen.

Barbecue beton kopen

Wilt u degelijke en mooie betonnen bbq kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de barbecue beton zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is de barbecue beton niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes