Schuttingen

Onze categorie schuttingen bestaat uit houten schuttingen, hardhouten schuttingen, douglas schuttingen, composiet schuttingen maar ook uit hout beton schuttingen, betonschuttingen, schapenhekken en tuinhekken. Alle schuttingen zijn FSC gecertificeerd met hout uit verantwoord bosbeheer. De grenen schuttingen zijn allemaal chroomvrij geïmpregneerd wat de levensduur van het tuinscherm aanzienlijk verlengd. Op onze kwalitatief hoogwaardige hardhouten tuinschermen geven wij 25 jaar garantie op het hardhout. Komt u er niet helemaal uit, laat ons dan het aantal strekkende meters weten wat u nodig heeft en u krijgt dezelfde dag nog een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd.

Bestelt u uw nieuwe schutting bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

187 Resultaten

187 Resultaten

Waarom kiezen voor schuttingen

Wanneer u kiest voor een houten schutting, dan kiest u voor een zeer duurzame en solide tuinafscheiding waar u jarenlang plezier van zult beleven. Houten schuttingen bieden behoorlijk veel privacy. Onze schuttingplanken bieden namelijk een hoge zichtdichtheid. De hardhouten tuinschermen hebben een hoge duurzaamheidsklasse en gaan langer mee dan de grenen tuinschermen. Vandaar dat we op hardhout 25 jaar fabrieksgarantie geven. De grenen tuinschermen zijn onder hoge druk chroomvrij geïmpregneerd wat vroegtijdige houtrot voorkomt. Grenen is een wat zachtere houtsoort, maar ook op grenenhout geven we 10 jaar fabrieksgarantie.

Waaruit bestaan onze schuttingen

Onze schuttingen bestaan uit grenen of hardhouten planken.Het aantal planken bepaalt de zichtdichtheid van het tuinscherm. Deze worden al dan niet geschroefd in geelverzinkt of rvs. Dat is afhankelijk van het tuinscherm. Houten schuttingen hebben een zeer lange levensduur en bieden bovendien privacy, met name in de 21 planks schutting. Naast onze houten schuttingen, bieden we ze ook in diverse andere materialen. Zo beschikt onze collectie over hout beton schuttingen, composiet schuttingen, betonschuttingen en nog meer.

Plaatsen van de schuttingen

Per schutting heeft u 1 set L-beslag nodig, waarmee u de schutting aan de houten paal bevestigd. Ons L-beslag is los verkrijgbaar, maar ook per set. Deze zijn verpakt per 4 stuks op kaart inclusief de schroefjes.De houten palen plaatst u in de huls van de puntpaalhouder, die u vooraf in de grond heeft gespiest of geslagen. Indien u kiest voor langere houten palen, dan heeft u geen puntpaalhouders nodig. De schuttingen zijn verder eenvoudig op maat te zagen, mocht het niet geheel passen.

Betonpalen en betonplaten

De houten schuttingen zijn eventueel ook te combineren met betonpalen en betonplaten. Onze betonpalen en betonplaten zijn verkrijgbaar in grijs en in antraciet. Alle betonpalen en betonplaten zijn gemaakt van gewapend beton waarin staal is verwerkt. U kunt de betonpalen los in de grond plaatsen, maar voor extra stevigheid kunt u de betonpalen ook in snelbeton storten. Dit beton stort u rondom de betonpaal en wordt snel hard. De betonpalen zijn verder voorgeboord waardoor de houten tuinschermen van de hout beton schutting snel en eenvoudig te bevestigen is aan de betonpaal met het meegeleverde bevestigingsmateriaal. Tenslotte zijn de betonpalen voorzien van een uitsparing zodat de betonplaat snel en eenvoudig in de betonpaal geplaatst kan worden, zonder extra handelingen. Indien u hoeken heeft, dient u het volgend hoekprofiel op de betonpaal te monteren voor de betonplaat

Afdeklatten

Afdeklatten voor schuttingen zijn als optie verkrijgbaar en geven de schutting een mooie afwerking. Bovendien zorgt de afdeklat ervoor dat de houten tuinschermen worden beschermd tegen vocht en weersinvloeden, wat de levensduur van het tuinscherm nog eens extra verlengd, daar water niet in het tuinscherm trekt.

Plaatsen van hout beton schuttingen

Plaatsingskosten bedragen €15,- per strekkende meter.

Komt u er niet helemaal uit, stuur dan een mail naar [email protected] en laat ons dan het aantal strekkende meters weten wat u nodig heeft. U krijgt dezelfde dag nog een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd.

Schuttingen kopen

Wilt u een degelijke en mooie schutting kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de schutting zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €15,- euro per strekkende meter.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een schutting niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen zoals boomschorsmatten , hekwerken of tuinverlichting.