Schuttingen

Een schutting kopen doet u bij Intergard Alle schuttingen zijn FSC gecertificeerd met hout uit verantwoord bosbeheer. De grenenhouten schuttingen zijn allemaal chroomvrij geïmpregneerd wat de levensduur van het tuinschuttingen aanzienlijk verlengd. Op onze kwalitatief hoogwaardige hardhouten schuttingen geven wij 25 jaar garantie op het hardhout. Naast deze schuttingen bieden wij ook diverse beton, beton hout en composiet schuttingen en douglas schuttingen. Bekijk hieronder de collectie en profiteer van de scherpste prijzen.

Meer

189 Resultaten

189 Resultaten

Waarom kiezen voor schuttingen?

Wanneer u kiest voor een houten schutting, dan kiest u voor een zeer duurzame en solide tuinafscheiding waar u jarenlang plezier van zult beleven. Deze schuttingen bieden behoorlijk veel privacy. Onze schuttingplanken bieden namelijk een hoge zichtdichtheid. De hardhouten tuinschermen hebben een hoge duurzaamheidsklasse en gaan langer mee dan de grenen tuinschermen. Vandaar dat we op hardhout 25 jaar fabrieksgarantie geven. De grenen tuinschermen zijn onder hoge druk chroomvrij geïmpregneerd wat vroegtijdige houtrot voorkomt. Grenen is een wat zachtere houtsoort, maar ook op grenenhout geven we 10 jaar fabrieksgarantie.

Uit welk materiaal bestaan onze schuttingen?

Onze schuttingen bestaan uit grenen of hardhouten planken. Het aantal planken bepaalt de zichtdichtheid van het tuinscherm. Deze worden al dan niet geschroefd in geelverzinkt of rvs. Dit is afhankelijk van het tuinscherm. Houten schuttingen hebben een zeer lange levensduur en bieden bovendien privacy, met name in de 21 planks schutting. Naast onze houten schuttingen, bieden we ze ook in diverse andere materialen. Zo beschikt onze collectie over hout beton schuttingen, composiet schuttingen, betonschuttingen en nog meer.

Montage benodigdheden voor uw schutting

Bij Intergard maken we het plaatsen van uw schutting niet alleen makkelijk maar ook veelzijdig. Of u nu kiest voor een natuurlijke houtlook of de stevigheid en duurzaamheid van beton, wij bieden u alles wat u nodig hebt om uw droom tuinafscheiding te creëren. Voor elke schutting heeft u diverse onderdelen nodig om er zeker van te zijn dat u jarenlang kan genieten van uw schutting.

L-beslag bevestigingen

Elke schutting vereist een set L-beslag voor een stevige bevestiging aan de houten palen. Ons L-beslag is zowel los als per set verkrijgbaar, waarbij elke set vier stuks L-beslag op een kaart bevat, inclusief met de benodigde schroeven. De houten palen plaatst u in de huls van de puntpaalhouder, die u vooraf in de grond heeft gespietst of geslagen. Indien u kiest voor langere houten palen, dan heeft u geen puntpaalhouders nodig. De schuttingen zijn verder eenvoudig op maat te zagen, mocht het niet geheel passen.

Betonpalen en betonplaten

Naast de houten palen bieden wij voor een extra stevige tuinafscheiding ook betonpalen en betonplaten aan in zowel grijs als antraciet. Deze zijn eenvoudig te combineren met een houten schutting als betonschutting. Alle betonelementen zijn vervaardigd uit gewapend beton met ingewerkt staal waardoor u ervoor kunt kiezen om de betonpalen direct in de grond te plaatsen of in snelbeton te storten. Alle betonpalen zijn voorgeboord en voorzien van een uitsparing waardoor de montage van houten tuinschermen eenvoudig is. Indien u hoeken heeft, dient u het volgend hoekprofiel op de betonpaal te monteren voor de betonplaat

Afdeklatten voor de finishing touch

Afdeklatten voor schuttingen voegen een elegante afwerking toe aan uw schutting. Bovendien beschermen ze de schutting tegen vocht en weersinvloeden voor een langere levensduur. Deze afdeklatten zorgen ervoor dat water niet in het tuinscherm trekt, waardoor uw schutting jaar na jaar zijn schoonheid behoudt.

Plaatsen van uw schuttingen

Het plaatsen van een schutting is een tijdrovende klus. Om deze klus uit handen te nemen, bieden wij een gespecialiseerde service voor het plaatsen van hout- en betonschuttingen. Voor slechts €15,- per strekkende meter zorgen onze ervaren monteurs ervoor dat uw nieuwe schutting perfect wordt geïnstalleerd, waardoor u jarenlang kunt genieten van privacy en goed geplaatste schutting. Mocht u vragen hebben of extra hulp nodig hebben bij het uitmeten van uw tuin, neem dan contact met ons op. Wij begrijpen dat elke tuin uniek is en bieden daarom een service op maat. Mail ons met de benodigde afmetingen en ontvang dezelfde dag nog een volledig vrijblijvende offerte, opgesteld met aandacht voor uw specifieke wensen en de unieke eigenschappen van uw tuin.

Schutting kopen bij Intergard

Of het nu gaat om een houten schutting, composiet schutting of natuurlijke schutting bij Intergard krijg je altijd de beste prijs. Plaats zelf de schutting of laat het door onze monteurs plaatsen voor maar €15,- euro per strekkende meter. Zo ben je er altijd zeker van dat jouw tuinschutting of hekwerk er mooi bij staat. Heeft u nog vragen of komt u er niet helemaal uit? neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder. Is een schutting niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen zoals boomschorsmatten en hekwerken!