Glijbanen

Glijbanen in RVS, polyester of kunststof HDPE. Een breed assortiment aan glijbanen voor het publieke of private domein zijn hier te vinden. De glijbanen voor openbare speeltoestellen, speelplaatsen en speelpleinen zijn verkrijgbaar in polyester, thermische verzinking en RVS roestvrijstaal en zijn allemaal goedgekeurd volgens de CE/TÜV richtlijnen. De glijbanen voor het private domein zoals tuin en privé terrein geschikt voor houten speeltoestellen zijn tevens voor deze doeleinden CE-gecertificeerd.

Bestelt u uw nieuwe glijbanen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u glijbanen per volle pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer
Pagina

60 Resultaten

Pagina

60 Resultaten

Waarom kiezen voor een glijbaan

Wanneer u kiest voor een glijbaan, dan kiest u voor veel speelplezier voor uw kind. In eerste instantie zullen ze voorzichtig naar beneden gaan. Als hij/zij dit een paar keer heeft gedaan, zal het gaan onderzoeken wat voor mogelijkheden er nog meer zijn: liggend op rug of buik, met meerdere kinderen tegelijk. De glijbanen kunnen bevestigd worden aan uw eigen gemaakte speeltoestel of aan onze houten speeltoestellen. Hoe mooi is het, om de fantasie van een kind te vergroten. Dit is natuurlijk erg goed voor de ontwikkeling en zelfvertrouwen van uw kind(eren).

Waaruit bestaan onze glijbanen

Onze glijbanen bestaan uit HDPE, polyester of RVS. HDPE is High Density Polyetheen, of Hoge Dichtheid Polyetheen. Dit is het meest gebruikte kunststof (plastic). Ook wel kortweg polyetheen genoemd. Dit is een volledig recyclebaar product wat veel in onze huishoudens gebruikt wordt. De HDPE glijbanen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende platform hoogtes. Polyester is gemaakt van glasvezels die door het verwarmen ervan gehard zijn. Polyester zal niet snel aangetast worden door invloeden van buitenaf. Dit product is eenvoudig te reinigen en is onderhoudsvrij. Sommige van onze glijbanen hebben een hoge instap, wat extra veilig is voor kinderen en verkrijgbaar in de kleur rood. RVS 304 glijbanen bestaan uit o.a. chroom, nikkel en ijzer. Hierdoor is de kans op roestvorming aanzienlijk verkleind. Al onze glijbanen zijn allemaal goedgekeurd volgens de CE/TÜV richtlijnen.

Glijbanen kopen

Wilt u een glijbaan kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u het artikel voor de laagste prijs.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn glijbanen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinhuisjes, speeltoestellen of sierbestrating

Dit zijn onze standaard instructies voor ontvangst van goederen:

“Als u uw bestellingen ontvangt, controleer dan de goederen onmiddellijk - zorg ervoor dat er niets verloren is gegaan tijdens het transport en controleer ook alles op eventuele schade. Zelfs als de verpakking niet beschadigd is, moet u de transportverpakking openen in aanwezigheid van de chauffeur en controleren op het juiste aantal en mogelijke schade. Glijbanen: Om de glijbaan te controleren, moet u de plastic verpakking openen en controleren of de oppervlakken niet beschadigd zijn, op zoek naar krassen of deuken. Controleer de volledige glijbaan, zijkanten, bovenkant en ook de onderkant. Mocht er iets ontbreken of beschadigd zijn, dan is het noodzakelijk dit op het transportdocument te noteren en onmiddellijk te melden aan de expediteurs/chauffeurs voor bevestiging door middel van handtekening en stempel. Het is belangrijk dat u het soort schade opschrijft; "glijbaan is bekrast" of "Er ontbreekt één Colli" of "Pallet is beschadigd" We raden u ook aan om foto's te maken, om de tekortkoming/schade vast te leggen. Indien u het bovenstaande niet doet, heeft dat als gevolg dat u de mogelijkheid verliest om compensatie te ontvangen voor eventuele productschade of tekortkomingen. Zonder bovenstaand transportdocument - Geen enkele expediteur, geen verzekeringsmaatschappij noch Intergard kan aansprakelijk worden gesteld voor transportschade. Noch transportschade, noch later gemelde tekortkomingen worden erkend door een expediteur of verzekeringsmaatschappij - dus achteraf kunnen wij ook niet aansprakelijk worden gesteld. Het is in het belang van alle partijen dat u het recht uitoefent en alles bij aankomst controleert, de chauffeur kan de tijd die u nodig heeft om een goede controle uit te voeren niet waarderen, maar als dit niet wordt gedaan, verliest u alle recht voor een vergoeding."