Glijbanen

Glijbanen in RVS, polyester of kunststof HDPE. Een breed assortiment aan glijbanen voor het publieke of private domein zijn hier te vinden. De glijbanen voor openbare speeltoestellen, speelplaatsen en speelpleinen zijn verkrijgbaar in polyester, thermische verzinking en RVS roestvrijstaal en zijn allemaal goedgekeurd volgens de CE/TÜV richtlijnen. De glijbanen voor het private domein zoals tuin en privé terrein geschikt voor houten speeltoestellen zijn tevens voor deze doeleinden CE-gecertificeerd.

Bestelt u uw nieuwe glijbanen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u glijbanen per volle pallet in, stuur dan uw aanvraag naar info@intergard.nl en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

lees meer...
Pagina

59 Resultaten

Pagina

59 Resultaten

Waarom kiezen voor een glijbaan

Wanneer u kiest voor een glijbaan, dan kiest u voor veel speelplezier voor uw kind. In eerste instantie zullen ze voorzichtig naar beneden gaan. Als hij/zij dit een paar keer heeft gedaan, zal het gaan onderzoeken wat voor mogelijkheden er nog meer zijn: liggend op rug of buik, met meerdere kinderen tegelijk. De glijbanen kunnen bevestigd worden aan uw eigen gemaakte speeltoestel of aan onze houten speeltoestellen. Hoe mooi is het, om de fantasie van een kind te vergroten. Dit is natuurlijk erg goed voor de ontwikkeling en zelfvertrouwen van uw kind(eren).

Waaruit bestaan onze glijbanen

Onze glijbanen bestaan uit HDPE, polyester of RVS. HDPE is High Density Polyetheen, of Hoge Dichtheid Polyetheen. Dit is het meest gebruikte kunststof (plastic). Ook wel kortweg polyetheen genoemd. Dit is een volledig recyclebaar product wat veel in onze huishoudens gebruikt wordt. De HDPE glijbanen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende platform hoogtes. Polyester is gemaakt van glasvezels die door het verwarmen ervan gehard zijn. Polyester zal niet snel aangetast worden door invloeden van buitenaf. Dit product is eenvoudig te reinigen en is onderhoudsvrij. Sommige van onze glijbanen hebben een hoge instap, wat extra veilig is voor kinderen en verkrijgbaar in de kleur rood. RVS 304 glijbanen bestaan uit o.a. chroom, nikkel en ijzer. Hierdoor is de kans op roestvorming aanzienlijk verkleind. Al onze glijbanen zijn allemaal goedgekeurd volgens de CE/TÜV richtlijnen.

Glijbanen kopen

Wilt u een glijbaan kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u het artikel voor de laagste prijs.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn glijbanen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinhuisjes, speeltoestellen of sierbestrating