Slotbouten DIN 603

De slotbouten van Intergard schroeven, zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit en hebben een goede prijs-/kwaliteitverhouding, waardoor ze tevens geschikt zijn voor de bouw, industrie en professionele ijzerwarenhandel. De slotbouten zijn verkrijgbaar in verzinkt en RVS, de vermelde prijzen zijn per 100 stuks.

Bestelt u uw nieuwe slotbouten bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u slotbouten per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer
Pagina

70 Resultaten

Pagina

70 Resultaten

Waarom kiezen voor slotbouten

Slotbouten zijn bouten met een ronde, laagbolle kop, onder de kop zit een vierkantje om meedraaien te voorkomen. De bout is voor houtconstructies zoals overkappingen, serres en poorten te gebruiken. Door de gladde ronde kop van de slotbout, heeft u altijd een mooie afwerking

Waaruit bestaan onze slotbouten

Deze A-kwaliteit bout volgens DIN 603 is alleen verkrijgbaar in staalkwaliteit 4.6 in een elektrolytische verzinkte en een thermish verzinkte variant. De bijpassende zeskantmoer (DIN 934) wordt in de verpakking meegeleverd. Daarnaast leveren wij ook slotbouten in een RVS roestvaststalen A2 uitvoering (zonder moer).

Slotbouten kopen

Wilt u degelijke en mooie slotbouten kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de slotbouten zelf monteren, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn slotbouten niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes