Deurschuif

Deurschuiven worden gebruikt om ramen, deuren, poorten, tuinhekken, maar ook kisten af te sluiten. Alle deurschuiven zijn geproduceerd volgens ISO richtlijnen en voldoen aan de hoogste kwaliteit, verkrijgbaar in verschillende afmetingen en antiroest behandelingen zoals geelverzinkt, maar ook in RVS roestvrijstaal.

Bestelt u uw nieuwe deurschuiven bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u deurschuiven per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

9 Resultaten

9 Resultaten

Waarom kiezen voor deurschuif

Wanneer u kiest voor onze deurschuif dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd onder ISO richtlijnen. In ons assortiment vindt u deurschuiven in verschillende soorten en maten. We hebben de deurschuif met bocht en zonder bocht. Een deurschuif is een schuifslot en zeer geschikt voor de afsluiting van uw poort, tuinpoort of hek.

Waaruit bestaat onze deurschuif

Onze deurschuiven zijn gefabriceerd uit geelverzinkt ijzer. Deze verzinking wordt gebruikt om roestvorming te voorkomen. Ook zijn ze voorzien van een sluitbeugel.

Deurschuif kopen

Wilt u degelijke en mooie deurschuiven kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de deurschuif zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn deurschuiven niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes