Vrijetijdsbesteding

Intergard heeft kwalitatief goede producten voor uw vrijetijdsbesteding, bijvoorbeeld voor thuis of op de camping, backpacken, weekendje weg, enz. Denk daarbij aan tenten, slaapzakken, luchtbedden, rugzakken.Bestelt u uw nieuwe vrijetijdsbesteding bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

13 Resultaten

13 Resultaten

Waarom kiezen voor vrijetijdsbesteding

Wanneer u kiest voor vrijetijdsbesteding van Intergard, dan houdt u ervan om heerlijk te ontspannen en te genieten van de natuur. Of van een dagje uit in Nederland met een rugzak, waarin u bijvoorbeeld uw drinken en iets te eten voor onderweg meeneemt. Misschien gaat u graag kamperen of backpacken, waar dan ook ter wereld? Neemt u dan uw tent, slaapzak, luchtbed en rugzak mee. Alleen, maar ook met familie of vrienden.

Waaruit bestaat onze vrijetijdsbesteding

Onze vrijetijdsbesteding bestaat o.a. uit tenten. Onze tenten zijn voorzien van een coating en kennen diverse gradaties als het gaat om waterdichtheid. Afhankelijk waarvoor de tent zal worden gebruikt, is de waterdichtheid hoger of lager. De meeste van onze tenten hebben een coating van Polyurethaaan (het sterkste en meest slijtvaste materiaal). Onze slaapzakken zijn gemaakt van polyester, met of zonder ventilatiekanaal, 1 of 2 wegritssluitingen, sommige modellen inclusief kussen. Onze luchtbedden zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Ze zijn altijd van hoge kwaliteit en zeer comfortabel. De luchtbedden zijn voorzien van een geruwde flocked toplaag, welke fluweel zacht is er voor zorgt, dat uw deken/slaapzak niet weg kan glijden. De luchtbedden zijn verkrijgbaar met ingebouwde elektrische pomp op batterijen of met ingebouwde voetpomp,met of zonder ventilatiekanaal, één- of twee wegritssluiting, met of zonder kussen. Of u nu kampeert in barre, koude streken of zwoele nachten: er is altijd een passende slaapzak. U kunt ook bij ons terecht voor rugzakken . Deze zijn gefabriceerd uit polyester en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. In ons assortiment hebben we bijvoorbeeld rugzakken met een extra laptopvakje, of een vakje voor de waterzak. Ook zijn de rugzakken voorzien van een heupriem en borstriem wat bijdraagt aan extra draagcomfort.

Vrijetijdsbesteding kopen

Wilt u een vrijetijdsbesteding kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u het artikel voor de laagste prijs.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is vrijetijdsbesteding niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinhuisjes, speeltoestellen of sierbestrating