Desert black terrastegels

De Desert Black terrastegels zijn grijs zwarte terrastegels, gefabriceerd uit hardsteen natuursteen en worden vaak als terrastegels gebruikt. Deze tuintegels zijn verkrijgbaar als ruw gekloven c.q. hard geborsteld of als gezoet en verouderde uitvoering in verschillende maten. Komt u er niet helemaal uit, laat ons dan de lengte en breedte weten wat u wilt laten bestraten en u krijgt dezelfde dag nog een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd. Alle vermelde prijzen zijn per m2.

Bestelt u uw nieuwe Desert black tegels bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

5 Resultaten

5 Resultaten

Waarom kiezen voor Desert black terrastegels

Wanneer u kiest voor onze Desert black terrastegels dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Verkrijgbaar in diverse afmetingen. Desert black terrastegels passen in iedere tuin, zijn veelzijdig toepasbaar en geven uw tuin of terras een chique uitstraling. Legt u in de tegels in cement dan adviseren we om kalkloze cement te gebruiken omdat kalk door de tegels omhoog kan komen en er dan een witte waas kan ontstaan. Voor het reinigen van uw terras raden we u aan om zuurvrije reinigers te gebruiken. Wat uw keuze ook is, wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment.

Waaruit bestaan onze Desert black terrastegels

Onze Desert black terrastegels bestaan uit ruw gekloven en hard geborsteld natuursteen of hardsteen.

Opsluitbanden voor Desert black terrastegels

Opsluitbanden worden gebruikt voor het vastzetten van uw sierbestrating, paden en opritten, zodat de bestrating niet wegzakt, kieren krijgt en instabiel wordt. Ook wordt het gebruikt om grind en sierplit in te sluiten. Het goed insluiten met opsluitbanden voorkomt ook dat onkruid een kans krijgt door kiervorming. Door opsluitbanden zorgt u er dus voor dat uw sierbestrating er strak uit blijft zijn en niet verzakt.

Desert black terrastegels kopen

Wilt u degelijke en mooie desert black terrastegels kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u desert black terrastegels zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn desert black terrastegels niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of tuinhuisjes