Vlondertegels

Vlondertegels voor vlonders zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen zoals hardhout bangkirai, onder druk geïmpregneerd vuren of composiet WPC en worden vaak gebruikt als alternatief voor vlonderplanken vanwege het gemakkelijk leggen. Al deze vlondertegels hebben garantie op het gebruikte materiaal.

Bestelt u uw nieuwe vlondertegels of tuinhout bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

lees meer...

7 Resultaten

7 Resultaten

Waarom kiezen voor vlondertegels

Wanneer u kiest voor onze vlondertegels dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Vlondertegels zijn een goed alternatief voor vlonderplanken. Eenvoudig zelf te leggen, zowel op stoeptegels als op een ondergrond van dwarsbalken. Niet alleen in de tuin worden vlondertegels gebruikt maar ook op uw balkon of dakterras kunt u deze eenvoudig leggen. Het grote voordeel van vlondertegels ten opzichte van normale bestrating is de warme sfeer die het hout uitstraalt. Ook lopen op een houten ondergrond zal warmer voor uw voeten zijn. In ons assortiment hebben we geïmpregneerde vlondertegels , hardhout of composiet. Het schoonmaken van uw vlondertegels doet u eenvoudig met water en een bezem. Vlondertegels worden veelal gebruikt als alternatief voor bestrating en geeft uw tuin een warme uitstraling.

Waaruit bestaan onze vlondertegels

Onze vlondertegels bestaan uit kwalitatief hoogwaardig hout, FSC gecertificeerd wat staat voor verantwoord bosbeheer. U kunt kiezen voor geïmpregneerd hout, hardhout of voor WPC composiet.De vlondertegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen; 50x50cm of 100x100cm. Composiet is tevens verkrijgbaar in een 30x30cm tegel. De levensduur van vlondertegels zal normaliter 10-15 jaar zijn, onder normale omstandigheden en gebruik.

Het plaatsen onze vlondertegels

BELANGRIJK: ZORG ERVOOR DAT DE TUIN- EN TERRASTEGELS NIET DIRECT OP DE GROND LIGGEN.

• Een vlakke ondergrond zonder onkruid is noodzakelijk voordat u het anti worteldoek (vermijdt het uitbreiden van onkruid) gebruikt. (stap 1) Tussen de tegels onderling een afstand van minstens 30 mm aanhouden. • In geval van een zachte ondergrond adviseren we (stoep)tegels onder de hardhouten of composiet regels te plaatsen om zo een stevige basis te creëren. • De onderregels bieden op minstens 9 punten steun aan de tuin- en terrastegel. • De onderregels moeten in het midden van de tegels geplaatst worden. • Voor alle tuin- en terrastegels adviseren wij hardhouten of composiet onderregels van Intergard als onderconstructie. • Zorg voor 5 mm tussenruimte tussen de tuin- en terrastegels onderling.

Stap 1 Verwijder eerst al het onkruid. Egaliseer de ondergrond en gebruik een anti worteldoek.

Stap 2 Plaats de (stoep)tegels op het anti worteldoek

Stap 3 Plaats de onderregels op de (stoep)tegels. De onderregels liggen nu los van de grond zodat ze niet onderhevig aan de elementen zijn.

Stap 4 Monteer de tuin- en terrastegels nu op de regels. Zorg voor 5 mm tussenruimte tussen de tuin- en terrastegels. Tegels van 50x50cm steunen op 3 regels en tegels van 100x100cm steunen op 4 regels.

Vlondertegels kopen

Wilt u degelijke en mooie vlondertegels kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de vlondertegels zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de vlondertegels niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes