Tapbouten verzinkt

Onze tapbouten zijn bouten met zeskante kop, waarvan de metrische draad tot onder de kop doorloopt. De toepassing hiervan is het verbinden en bevestigen van onderdelen. Deze A-kwaliteit bout is verkrijgbaar in een 8.8 kwaliteit volgens DIN 933, de vermelde prijzen zijn per 100 stuks.

Bestelt u uw nieuwe tapbouten verzinkt bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u verzinkte tapbouten per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

159 Resultaten

159 Resultaten

Waarom kiezen voor tapbouten verzinkt

Onze tapbouten verzinkt zijn bouten met zeskante kop, waarvan de metrische draad tot onder de kop doorloopt. De toepassing hiervan is het verbinden en bevestigen van onderdelen. Deze A-kwaliteit bout is verkrijgbaar in een 8.8 kwaliteit volgens DIN 933 en leverbaar in elektrolytisch verzinkte uitvoering en een thermisch verzinkte. Deze zijn in verschillende afmetingen leverbaar.

Waaruit bestaan onze tapbouten verzinkt

Bij Elektrolytisch verzinken wordt een product d.m.v. elektrische stroom van zink voorzien. Bij thermisch verzinken wordt het product gedompeld in een bak met vloeibaar zink. Verzinken voorkomt en vertraagt roestvorming.

Tapbouten verzinkt kopen

Wilt u degelijke en mooie tapbouten verzinkt kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de tapbouten verzinkt zelf monteren, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn tapbouten verzinkt niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes