Tuindoeken

In deze categorie vindt u onze tuindoeken, deze bestaan uit polyethyleen ultra-resistent duurzaam geweven materiaal en is in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. UV-bestendig, winddoorlatend en te bevestigen met tie wraps.

Zichtdoeken worden vaak gebruikt om de zichtdichtheid te verbeteren in combinatie met wilgenmatten, bamboematten, heidematten, rietmatten, kokosmatten en boomschorsmatten of tegen betongaas, maar ook tegen hekwerken op sportplaatsen, bouwplaatsen en rondom tennisbanen en zwembaden. De zichtdoeken worden vaak achter of tussen deze natuurlijke tuinafscheidingen geplaatst.

Tenslotte wordt tuindoek vaak als schaduwnet of zonnedoek op pergola's of overkappingen gebruikt tegen UV-straling. De zichtdoeken zijn ongeveer 70-80% zichtdicht en zijn te bevestigen met tie-wraps.

Bestelt u uw tuindoeken bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u tuindoeken per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Lees hier meer over onze tuindoeken.

Meer

23 Resultaten

23 Resultaten

Waarom kiezen voor tuindoeken

Wanneer u kiest voor tuindoeken dan kiest u voor een tuinafscheiding van hoogwaardige kwaliteit. Vaak zien we dat we niet genoeg of geen privacy hebben in onze tuin of balkon, tuindoeken bieden u wat extra zichtdichtheid en worden vaak gecombineerd met onze wilgenmatten, bamboematten, heidematten of boomschorsmatten. U zit lekker uit het zicht van de buren. Tuindoeken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, UV-bestendig en eenvoudig te monteren.

Waaruit bestaan onze tuindoeken

De tuindoeken zijn gemaakt uit de stof polyethyleen en zijn van hoogwaardige kwaliteit. U kunt het desgewenst inkorten. Tuindoeken zijn UV-bestendig en winddoorlatend.

Tuindoeken kopen

Wilt u een degelijk en mooi tuindoek kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het tuindoek zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €15,- euro per strekkende meter.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een zichtdoek niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken