Puntpaalhouders

Paalhouders of puntpaalhouders voor tuinhout slaat u in de grond, waarop u een houten paal in de houder plaatst, deze houten paal bevestigt u aan de huls van de paalhouder d.m.v. slotbouten, de houten tuinschermen kunnen op hun beurt weer aan de houten palen worden bevestigt door middel van L-beslag, op deze manier kunnen tuinschermen of schuttingen eenvoudig en snel geplaatst worden. Het grote voordeel van het gebruik van paalhouders is dat de houten tuinpalen niet vochtig of nat worden, waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd. Deze paalhouders zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, diktes en uitvoeringen zoals menie, vuurverzinkt en RVS roestvrijstaal. De paalhouders zonder punt worden in beton gestort. Alle paalhouders of puntpaalhouders hebben een 4-punts spies voor extra stabiliteit, zijn gemaakt van staal ST37 en de vuurverzinkte paalhouders hebben een zinklaag van 60 micron wat vroegtijdige roestvorming voorkomt in tegenstelling tot de gewone galvanische verzinking.

Bestelt u uw nieuwe puntpaalhouders bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u puntpaalhouders per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen. Intergard is sinds 1997 gespecialiseerd in de import en export van paalhouders, pergoladragers, paalornamenten en L-beslag voor o.a. bouwmarkten en tuincentra, maar ook voor inkooporganisatie, fabrikanten van tuinbeslag.

Meer

22 Resultaten

22 Resultaten

Waarom kiezen voor puntpaalhouders

Ons assortiment puntpaalhouders is erg uitgebreid en van hoogwaardige kwaliteit. Verkrijgbaar in vele maten en uitvoeringen. Puntpaalhouders worden veel gebruikt voor het plaatsen van palen in de grond zodat de levensduur van het hout aanzienlijk wordt verlengd. Het hout komt dan niet in aanraking met de grond. Puntpaalhouders worden standaard zonder slotbouten geleverd.

Waaruit bestaan onze puntpaalhouders

Onze puntpaalhouders bieden we u aan in rvs roestvrijstaal, thermisch verzinkt of gecoat.

Puntpaalhouders kopen

Wilt u degelijke en mooie puntpaalhouders kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de puntpaalhouders zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn puntpaalhouders niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes