Balkondoek

Deze balkondoeken voor balkon of terras, van 90cm hoog en 5m breed, behoren tot een nieuwe lijn producten die we hebben toegevoegd aan ons assortiment van zichtdoeken, speciaal voor balkon of terras. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u zelf kunt kiezen welke het beste bij uw smaak of balkon past. De balkondoeken zijn van hoogwaardige kwaliteit, het weefsel is gemaakt m.b.v. de laatste technologieën en is natuurlijk weersbestendig en UV-bestendig. De stof is gemaakt van polyethyleen 160gr/m2, de ogen zijn van aluminium en om de 50cm verwerkt, de uiteinden van de stof zijn extra verstevigd.

Bestelt u uw balkondoeken bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u balkondoeken per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Lees hier meer over onze balkondoeken.

Meer

4 Resultaten

4 Resultaten

Waarom kiezen voor balkondoek

Wanneer u kiest voor balkondoek, dan kiest u voor een balkonafscheiding van hoogwaardige kwaliteit. Vaak zien we dat we geen privacy hebben op ons balkon, een balkondoek biedt u deze. U zit lekker uit het zicht van de buren. Balkondoek is verkrijgbaar in meerdere kleuren is UV-bestendig en eenvoudig te monteren.

Waaruit bestaat ons balkondoek

Balkondoek is een doek voorzien van aluminium ringen voor het bevestigen aan uw balkon. De stof is gemaakt van polyethyleen en van hoogwaardige kwaliteit. U kunt het balkondoek desgewenst inkorten.

Balkondoeken kopen

Wilt u een degelijke en mooie balkondoek kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het balkondoek zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €10,- euro per strekkende meter.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is het balkondoek niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere schuttingen, zoals tuinschermen PVC.