Houten schommel

Buiten spelen is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Ze laten hun fantasie de vrije loop, bouwen weerstand op en het is goed voor de ontwikkeling van hun motoriek. Met een speeltoestel van Intergard wordt deze ontwikkeling nog eens extra gestimuleerd. Klimmen, glijden, schommelen. Noem maar op, Intergard biedt het allemaal! Onze houten schommel of houten speeltoestellen zijn CE gecertificeerd! Daarnaast kunt u met het uitgebreide speelattributen assortiment eenvoudig uw speeltoestel uitbreiden. Verkrijgbaar met of zonder glijbaan, zandbakken, aanbouwsets en speelhuisjes. De speeltoestellen zijn gefabriceerd van FSC hout uit verantwoord bosbeheer wij geven hierop dan ook 10 jaar garantie.

Bestelt u uw nieuwe houten schommel bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u houten speeltoestellen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

20 Resultaten

20 Resultaten

Waarom kiezen voor een houten schommel

Geen groter plezier voor een kind dan een eigen houten schommel in de tuin. Een schommel speeltoestel is heerlijk om even op weg te dromen. Een kind kan zo hard en hoog gaan als hij/zijn zelf wilt, of hij/zij wordt lekker aangeduwd door een ander. Kinderen hebben altijd veel plezier op schommels of ze nou alleen zijn of met meerderen. Allerlei speelattributen kunt u gebruiken bij de houten schommels. Een babyschommel, een nestschommel, een meegroeischommel, maar ook een touwladder, klimtouw of een rekstok. Voor ieder wat wils. U past het eenvoudig aan via de schommelhaken. Door de afwisseling in de speelattributen zullen de kinderen zich niet snel vervelen. Grondankers en rubberen tegels zorgen voor extra veiligheid. Het is belangrijk dat u daar rekening mee houdt. Deze valbrekende rubberen tegels voor onder de speeltoestellen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, kleuren en maten. Wilt u het speelplezier van uw kind verder uitbreiden, denk dan aan een zandbak of een speelhuisje. Intergard heeft verschillende soorten speeltoestellen houten schommels, houten babyschommels. Bijvoorbeeld het speeltoestel met twee schommels, met schommels en glijbaan en zelfs een speeltoestel met verschillende schommels, klimtouw en klimhuisje met glijbaan. Wat zult u uw kinderen veel en hard horen lachen in uw tuin.

Waaruit bestaan onze houten schommels

Onze houten speeltoestellen bestaan uit robuust milieuvriendelijk hout uit verantwoord bosbeheer. Alle gebruikte materialen, speelaccessoires en speelattributen zijn kwalitatief hoogwaardig en houden rekening met de zachte handjes van kinderen, geven maximale grip en voldoen aan de hoogste veiligheids- en gezondheidseisen. De houten schommels zijn allemaal goedgekeurd volgens TÜV/CE. En bovendien TÜV gecertificeerd voor privé gebruik. Alle houten speeltoestellen, houten schommels en babyschommel hout worden geleverd inclusief houtpakket en schommels, bouwtekening en bevestigingsschroeven. U kunt het speeltoestel uitbreiden met allerlei speelattributen, zoals schommels, rekstokken, ringensets, touwladders, klimtouwen en glijbanen in verschillende kleuren

Houten schommel kopen

Wilt u een degelijke en mooie houten schommel kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn houten schommels niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes