Houten schommel

Buiten spelen is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Ze laten hun fantasie de vrije loop, bouwen weerstand op en het is goed voor de ontwikkeling van hun motoriek. Met een speeltoestel van InterGard wordt deze ontwikkeling nog eens extra gestimuleerd. Klimmen, glijden, schommelen. Noem maar op, InterGard biedt het allemaal! Onze houten schommel of houten speeltoestellen zijn CE gecertificeerd! Daarnaast kunt u met het uitgebreide speelattributen assortiment eenvoudig uw speeltoestel uitbreiden. Verkrijgbaar met of zonder glijbaan, zandbakken, aanbouwsets en speelhuisjes. De speeltoestellen zijn gefabriceerd van FSC hout uit verantwoord bosbeheer wij geven hierop dan ook 10 jaar garantie.

Bestelt u uw nieuwe houten schommel bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u houten speeltoestellen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

19 Resultaten

19 Resultaten

Waarom kiezen voor een houten schommel

Een schommel is heerlijk om even op weg te dromen. Een kind kan zo hard en hoog gaan als hij/zijn zelf wilt, of hij/zij wordt lekker aangeduwd door een ander. Kinderen hebben altijd veel plezier op schommels of ze nou alleen zijn of met meerderen. Intergard heeft verschillende soorten speeltoestellen houten schommels. Bijvoorbeeld het speeltoestel met twee schommels, met schommels en glijbaan en zelfs een speeltoestel met verschillende schommels, klimtouw en klimhuisje met glijbaan. Wat zult u uw kinderen veel en hard horen lachen in uw tuin.

Waaruit bestaan onze houten schommels

De houten schommels zijn allemaal goedgekeurd volgens TÜV/CE. En bovendien TÜV gecertificeerd voor privé gebruik. Alle houten speeltoestellen houten schommels worden geleverd inclusief houtpakket en schommels. U kunt het speeltoestel uitbreiden met allerlei speelattributen, zoals schommels, rekstokken, ringensets, touwladders, klimtouwen en glijbanen in verschillende kleuren

Houten schommel kopen

Wilt u degelijke en mooie houten schommel kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de houten schommel zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected]of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een houten schommel niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes

Search engine powered by ElasticSuite