Schuttingplanken hardhout

Intergard Import Export B.V. geeft 25 jaar garantie op haar hardhouten schuttingplanken, een mooie en duurzame houten schuttingplank met de hoogste duurzaamheidsklasse, alle schuttingplanken zijn FSC gecertificeerd uit verantwoord bosbeheer, zoals u van ons gewend bent.

Bestelt u uw nieuwe schuttingplanken hardhout bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

10 Resultaten

10 Resultaten

Waarom kiezen voor schuttingplanken hardhout

Wanneer u kiest voor onze schuttingplanken hardhout dan kiest u voor planken van hoogwaardige kwaliteit. Met deze planken maakt u eenvoudig uw eigen schutting, geheel naar eigen wens. Uiteraard kunt u de schuttingplanken ook voor andere doeleinden gebruiken. Schuttingplanken hardhout vindt u bij ons in verschillende afmetingen. Om langer plezier van uw hardhout te hebben, kunt u het beste 2 keer per jaar het hardhout reinigen. Het hardhout maak u schoon met soda of keukenzout. Zorg ervoor dat het hardhout doorweekt is. Hierdoor gaan de poriën openstaan. Dit kunt u doen door middel van regenwater of tuinslang. Schrob hierna met een borstel en emmer lauw water met zout of soda het hardhout. Wel in de richting van de houtnerf. Na het schrobben kunt u het hardhout afspoelen. Wilt u de originele kleur behouden van het hardhout, dan kunt u er hardhoutolie gebruiken. Laat het hardhout goed drogen voordat u de hardhoutolie aanbrengt. Wanneer u dit niet doet, kan het vocht onder de olielaag tot zwarte vlekken leiden. Breng de olie op het hardhout aan met een droge pluisvrije doek. Laat het intrekken tot het goed droog is. De behandeling is alleen geschikt voor kleurbehoud van het hardhout.

Waaruit bestaan onze schuttingplanken hardhout

Onze schuttingplanken bestaan uit kwalitatief hoogwaardig hardhout, met de hoogste duurzaamheidsklasse, FSC gecertificeerd wat staat voor verantwoord bosbeheer.

Schuttingplanken hardhout kopen

Wilt u degelijke en mooie schuttingplanken hardhout kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de schuttingplanken hardhout zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de schuttingplanken hardhout niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes