Hardhouten tuinmeubelen

Hardhouten tuinmeubelen van Amazone Teak, 25 jaar GARANTIE op dit hardhout, duurzaamheidsklasse I zeer duurzaam, geolied, FSC gecertificeerd keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Het betreft hier GEEN plantage hardhout wat slechts enkele seizoenen meegaat, maar kwalitatief zeer hoogwaardig hardhout wat garant staat voor jaren buitenplezier.

Bestelt u uw nieuwe tuinmeubelen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

13 Resultaten

13 Resultaten

Waarom kiezen voor hardhouten tuinmeubelen

Wanneer u kiest voor onze hardhouten tuinmeubelen dan kiest u voor tuinmeubelen van zeer hoogwaardige kwaliteit. Amazone Teak is een hardhout wat langzaam groeit, zeer geschikt voor het Nederlandse klimaat omdat het wat vettig is. Hout voelt natuurlijk aan en droogt snel in de zon. Wij bieden u een fraai assortiment hardhouten tuinmeubelen, hiermee maakt u uw tuin echt af. Om langer plezier van uw hardhout te hebben, kunt u het beste 2 keer per jaar het hardhout reinigen. Het hardhout maak u schoon met soda of keukenzout. Zorg ervoor dat het hardhout doorweekt is. Hierdoor gaan de poriën openstaan. Dit kunt u doen door middel van regenwater of tuinslang. Schrob hierna met een borstel en emmer lauw water met zout of soda het hardhout. Wel in de richting van de houtnerf. Na het schrobben kunt u het hardhout afspoelen. Wilt u de originele kleur behouden van het hardhout, dan kunt u er hardhoutolie gebruiken. Laat het hardhout goed drogen voordat u de hardhoutolie aanbrengt. Wanneer u dit niet doet, kan het vocht onder de olielaag tot zwarte vlekken leiden. Breng de olie op het hardhout aan met een droge pluisvrije doek. Laat het intrekken tot het goed droog is. De behandeling is alleen geschikt voor kleurbehoud van het hardhout.

Waaruit bestaan onze hardhouten tuinmeubelen

Onze tuinmeubelen bestaan uit kwalitatief hoogwaardig Amazone Teak hardhout. Deze heeft een duurzaamheidsklasse I. U kunt natuurlijk ook tuinmeubelen kiezen van steigerhout, dit zijn veelal bouwpakketten die u zelf in elkaar zet. Dit geldt ook voor de picknicktafels. Verder kunt u kiezen voor tuinmeubelen van wicker, weerbestendig kunststof vlechtwerk.

Hardhouten tuinmeubelen kopen

Wilt u degelijke en mooie hardhouten tuinmeubelen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de hardhouten tuinmeubelen zelf monteren of plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de hardhouten tuinmeubelen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals aluminium loungesets, tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes