Trommelstenen antraciet

Een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige robuuste trommelstenen of koppelstones in antraciet met een verouderde en nostalgische uitstraling tegen gunstige prijzen vindt u in deze categorie. Trommelstenen of koppelstones antraciet zijn betonnen stenen of klinkers die door middel van trommelen een verouderde uitstraling krijgen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen waardoor verschillende combinaties mogelijk zijn. Al onze trommelstenen of koppelstones antraciet zijn gegarandeerd maatvast, waardoor het snel en eenvoudig te leggen is, kleurvast, vorstbestendig, onderhoudsvriendelijk en hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Te gebruiken voor terras, oprit of paden. Alle vermelde prijzen zijn per m2. Komt u er niet helemaal uit, laat ons dan de lengte en breedte weten wat u wilt laten bestraten en u krijgt dezelfde dag nog een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd.

Bestelt u uw nieuwe trommelstenen of koppelstones antraciet bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

8 Resultaten

8 Resultaten

Waarom kiezen voor trommelstenen of koppelstones antraciet

Wanneer u kiest voor onze trommelstenen of koppelstones antraciet dan heeft u bij ons de keuze uit een zeer ruim assortiment sierbestrating van hoogwaardige kwaliteit. Verkrijgbaar in diverse afmetingen. Met onze sierbestrating creëert u een mooi terras, oprit of tuinpad. Trommelstenen of koppelstones antraciet zijn een veel gebruikte bestratingssoort en geliefd omdat deze gegarandeerd maatvast en eenvoudig te leggen is. Wat uw keuze ook is, wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment.

Waaruit bestaan onze trommelstenen of koppelstones antraciet

Onze trommelstenen of koppelstones antraciet bestaan uit beton, die getrommeld worden waardoor de trommelstenen of koppelstones antraciet een verouderde, nostalgische uitstraling krijgen.

Opsluitbanden voor trommelstenen of koppelstones antraciet

Opsluitbanden worden gebruikt voor het vastzetten van uw sierbestrating, paden en opritten, zodat de bestrating niet wegzakt, kieren krijgt en instabiel wordt. Ook wordt het gebruikt om grind en sierplit in te sluiten. Het goed insluiten met opsluitbanden voorkomt ook dat onkruid een kans krijgt door kiervorming. Door opsluitbanden zorgt u er dus voor dat uw sierbestrating er strak uit blijft zijn en niet verzakt.

Trommelstenen of koppelstones antraciet kopen

Wilt u degelijke en mooie trommelstenen of koppelstones antraciet kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u trommelstenen of koppelstones antraciet zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn trommelstenen of koppelstones antraciet niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of tuinhuisjes