Keramische terrastegels

In deze categorie vindt u onze Keramische tegels. Beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Onze Keramische tegels voldoen aan de zeer hoge esthetische- en kwaliteitseisen. Zijn kleurecht, onderhoudsvriendelijk en bestendig tegen zuur en chemicaliën. Door de nieuwste technologie is het tegenwoordig mogelijk om Keramische tegels dezelfde look te geven als natuursteen of beton. U vindt bij ons een breed assortiment voor de juiste sfeer in uw tuin. Alle vermelde prijzen zijn per m2.

Bestelt u uw nieuwe Keramische tegels bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

10 Resultaten

10 Resultaten

Waarom kiezen voor Keramische tegels

Wanneer u kiest voor onze Keramische terrastegels dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Keramische tegels passen in iedere tuin, zijn veelzijdig toepasbaar en geven uw tuin of terras een sfeervolle uitstraling. Keramische terrastegels zijn onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te reinigen met een simpele poetsbeurt. Onze Keramische tegels voldoen aan de zeer hoge esthetische- en kwaliteitseisen. Verder zijn Keramische tegels zeer duurzaam en zullen mettertijd niet of nauwelijks veranderen. Wat uw keuze ook is, wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment.

Waaruit bestaan onze Keramische tegels

Onze keramische tegels worden gemaakt van keramiek. Een product dat bestaat uit klei en zand. Daarnaast worden de keramische tegels voorzien van een beschermingslaag die de tegel beschermt tegen vuil. Door deze laag krijgen de tegels tevens een mooie glans. Verder zijn keramische tegels onderhoudsvriendelijk. Een poetsbeurt en ze zien er weer uit als nieuw. Keramische tegels zijn maatvast,, krasvast, kleurvast, duurzaam, zijn massief en hebben een zeer sterke draagkracht. Daarnaast zijn keramische tegels ook zuur- en chemicaliënbestendig.

Keramische tegels kopen

Wilt u degelijke en mooie Keramische tegels kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn Keramische tegels niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of tuinhuisjes