Houten bloembakken

Onze zware houten bloembakken zijn kant en klaar en gemaakt van chroomvrij geïmpregneerd grenen wat de levensduur aanzienlijk verlengd. Alle bloembakken of plantenbakken zijn geproduceerd met FSC gecertificeerd hout uit verantwoord bosbeheer. In ons assortiment vindt u de houten plantenbakken in rechthoek, vierkant en in zeskant model. In verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Bestelt u uw nieuwe houten bloembakken bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u houten bloembakken per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

11 Resultaten

11 Resultaten

Waarom kiezen voor onze houten bloembakken

Wanneer u kiest voor onze houten bloembakken dan kiest u voor een product van hoogwaardige en degelijke kwaliteit. Of u nu kiest voor grenen, hardhouten, cortenstaal plantenbakken of een houten plantenbak, wij bieden u een ruim assortiment aan in verschillende afmetingen. De houten plantenbakken zijn al gemonteerd. Een ware blikvanger voor op uw balkon of in uw tuin. Houten bloembakken zijn voor vele soorten planten te gebruiken, maar ook geschikt voor bijvoorbeeld de eetbare tuin. Denk hierbij aan het kweken van allerlei fruit en groentesoorten, aan aardbeiplantjes of tomatenplanten en allerlei kruiden zoals peterselie, munt of basilicum. Naast onze houten plantenbakken hebben we ook kweektafels in ons assortiment die veelal gebruikt worden voor de eetbare tuin. Onze houten bloembakken zijn geschikt om het gehele jaar buiten te laten staan. Ongeacht het seizoen. In ons assortiment vindt u een rechthoek, vierkant en zeskant model bloembak hout. In verschillende afmetingen verkrijgbaar. Zo hebben we de rechthoek modellen in 120cm, 80cm en 60cm. De vierkante houten plantenbak in 50x50cm en 40x40cm en ons zeskant model in de afmeting 70 of 50cm. Voor elke tuin of balkon is er wel een maat houten bloembak beschikbaar. Als optie zijn er ook losse wieltjes leverbaar, zodat u de plantenbakken eenvoudig kunt verplaatsen c.q. verrijden. De levensduur van een houten bloembak is afhankelijk van vele factoren, zoals weersinvloeden, het type hout en aan de wijze van onderhoud. De grenen bloembakken zijn behandeld voor een langere levensduur en hardhout staat bekend om zijn lange levensduur.

Waaruit bestaan onze houten bloembakken of houten plantenbakken

Onze grenen plantenbakken zijn gemaakt van zwaar en robuust chroomvrij geïmpregneerd FSC naaldhout uit verantwoord bosbeheer. Het impregnatie proces gebeurt onder hoge druk, waardoor de plantenbakken tot diep in de kern worden verduurzaamd en vroegtijdige houtrot wordt voorkomen. Grenen plantenbakken/ houten plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen. De grenen plantenbakken zijn verder voorzien van waterdoorlatende folie. Onze houten bloembakken houten plantenbakken zijn geschikt voor buiten.

Het vullen van een houten bloembak

De bloembakken vult u met voldoende potgrond. Hoeveel potgrond u nodig hebt kunt u uitrekenen aan de hand van de volgende formule: LxBxH in cm : 1000 = aantal liter potgrond. U kunt in de houten bloembak een mooie grote plant plaatsen en de bloembak verder aanvullen met bijv. siergras, bloeiplantjes of lavendel. Bij het bewateren van de planten hoeft u niet bang te zijn dat u teveel water geeft want het teveel aan water loopt er aan de onderkant gewoon weer uit.

Mobiele kant en klaar haag

Vaak worden gaaspanelen met 2 houten palen ook gebruikt als trellis in onze houten bloembakken. Op deze manier kun je in combinatie met allerlei klimplanten je eigen originele kant en klaar haag maken.

Houten bloembakken kopen

Wilt u degelijke en mooie houten bloembakken kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de houten bloembakken zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected]of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de houten bloembakken niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes

TIP: Etagebeplanting

Een echte aanrader voor maandenlang bloei én kleur in uw tuin of op uw balkon! Neem een grote bloembak of plantenbak en leg onderin wat potscherven of kleikorrels zodat de bollen niet gaan rotten.

Doe hier een laagje potgrond overheen en plant nu de laatst bloeiende bollen als eerste. Bedek deze met een laagje aarde en volg dit op met een laag volgende bloeiperiode-bollen. Dit herhaalt u tot de bloembak vol is.

Wanneer u de bloembak tot de rand opvult met grond kunt u deze vullen met violen of heideplantjes zodat u er nu al plezier van heeft.

Volgorde voor etagebeplanting:

– Laag 1: (onderste laag, laatbloeiers) Tulpen, narcissen of hyacinten

– Laag 2: (middelste laag) Narcissen of hyacinten

– Laag 3: (bovenste laag, vroegbloeiers) Blauwe druifjes of krokussen