Sierhekwerk

Kwalitatief hoogwaardige en zware sierhekwerken vuurverzinkt en gepoedercoat, gefabriceerd binnen de Benelux volgens ISO richtlijnen. De sierhekken hebben een kokerprofiel in tegenstelling tot de goedkopere Chinese sierhekken die verkrijgbaar zijn in de bouwmarkten. Het vuurverzinkte en poedercoating proces is hoogwaardig en onderhevig aan regelmatige controles tijdens de fabricage wat voortijdige roestvorming voorkomt, kortom een eenmalige investering. Bij Intergard adviseren wij u graag hierover.

Bestelt u uw sierhekwerken in vuurverzinkt of gepoedercoat bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Lees hier meer over ons sierhekwerk.

Meer

18 Resultaten

18 Resultaten

Waarom kiezen voor sierhekwerken

Wanneer u kiest voor sierhekwerken van Intergard dan kiest u voor een kwalitatief zeer hoogwaardig sierhekwerk. Een juweel voor uw tuin. Sierhekwerken zijn er in vele uitvoeringen, met spijlen, afgerond of aan de bovenkant met bol. Veel is in deze mogelijk. Eenvoudig te plaatsen tegen de bijbehorende palen. De breedte van het hekwerk is 200 cm, de prijzen zijn echter per meter. Komt u er niet helemaal uit, laat het ons weten en wij sturen u geheel vrijblijvend een passende offerte. Helaas is afhaling te Wierden niet mogelijk bij deze producten.

Waaruit bestaan onze sierhekwerken

Onze sierhekwerken bestaan uit hoogwaardig volbad vuurverzinkt ijzer en gepoedercoat in standaard Ral kleuren. Voorzien van een kokerprofiel. Veelal op maat gefabriceerd. Stuurt u ons eenvoudig uw aanvraag even door. Wij mailen u een geheel vrijblijvende offerte.

Sierhekwerk kopen

Wilt u een degelijk en mooi sierhekwerk kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een sierhekwerk niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken