Gordinglas

Met de gordinglas kan men houten balken of gordingen aan elkaar verbinden en de totale lengte van de balken langer maken, al onze gordinglassen worden geproduceerd volgens de ISO richtlijnen en voldoen aan de hoogste kwaliteit. Bovendien is de gordinglas verzinkt wat vroegtijdige roestvorming voorkomt of aanzienlijk vertraagd.

Bestelt u uw nieuwe gordinglas bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

13 Resultaten

13 Resultaten

Waarom kiezen voor gordinglas

Wanneer u kiest voor onze gordinglas dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Ons assortiment gordinglas is zeer ruim, deze producten zijn verkrijgbaar in allerlei afmetingen. Een gordinglas kunt u gebruiken om balken aan elkaar te verbinden, daar waar u een langere lengte nodig hebt. Een efficiënt en betaalbaar product.

Waaruit bestaan onze gordinglas

Onze gordinglas is van verzinkt staal, wat voortijdig roestvorming voorkomt of vertraagd. Geproduceerd volgens de ISO richtlijnen.

Gordinglas kopen

Wilt u een degelijke en mooie gordinglas kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de gordinglas zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een gordinglas niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes