Hangslotschuif

Hangslotschuiven worden gebruikt om deuren, tuinhekken en poorten of tuinpoorten af te sluiten, dit kan door middel van een hangslot te bevestigen aan de schuif. Alle hangslotschuiven zijn geproduceerd volgens ISO richtlijnen en voldoen aan de hoogste kwaliteit, verkrijgbaar in verschillende afmetingen en antiroest behandelingen zoals geelverzinkt, maar ook in RVS roestvrijstaal.

Bestelt u uw nieuwe hangslotschuiven bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u hangslotschuiven per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

9 Resultaten

9 Resultaten

Waarom kiezen voor hangslotschuif

Wanneer u kiest voor onze hangslotschuif dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd onder ISO richtlijnen. In ons assortiment vindt u hangslotschuiven in verschillende soorten en maten. We hebben de hangslotschuif met bocht en zonder bocht. Een hangslotschuif is een schuifslot zeer geschikt voor de afsluiting van uw poort, tuinpoort of hek. Deze kunt u ook nog voorzien van een hangslot voor extra vergrendeling van uw tuinpoort.

Waaruit bestaat onze deurschuif

Onze hangslotschuiven zijn gefabriceerd uit geelverzinkt ijzer. Deze verzinking wordt gebruikt om roestvorming te voorkomen. Ook zijn ze voorzien van een sluitbeugel.

Hangslotschuif kopen

Wilt u degelijke en mooie hangslotschuiven kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het hangslotschuif zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn hangslotschuiven niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes