Borderrand

Hieronder vindt u ons assortiment borders of kantafsluitingen. Naast onze rolborders, gefabriceerd van geïmpregneerd grenen met beschermfolie en met staaldraad gebonden, hebben we tevens borders of borderrand van cortenstaal, aluminium, staalverzinkt, roestvrijstaal en kunststof. Tenslotte bieden we betonnen borders aan, welke ook wel opsluitbanden worden genoemd.

Bestelt u uw nieuwe borders of kantafslutingen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

12 Resultaten

12 Resultaten

Waarom kiezen voor een borderrand?

Met een border of rolborder maakt u verschillende afscheidingen in uw tuin. Dit kan zijn door te werken met hoogtes, maar ook met verschillende vlakken.

Waaruit bestaat onze borderrand

Rolborders zijn gemaakt van geïmpregneerd grenen met beschermfolie en is met staaldraad gebonden. Andere materialen waarvan onze borders zijn gemaakt is o.a. cortenstaal, staal, aluminium, kunststof, roestvrijstaal of beton.

Borderrand kopen

Wilt u degelijke en mooie borderrand of rolborder kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de borders rolborders zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de rolborders niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes