Bouwpakket speeltoestellen

Bouwdoos voor houten speeltoestellen of speeltoren, DHZ doe het zelf kits bestaande uit bouwtekening met montage sets en gereedschap sets waaronder boortjes en bitjes, bevestigingsmaterialen en allerlei speelattributen waaronder touwladders, handgrepen, grondankers, polyester doek voor dakje, schommelhaken, alles TÜV GS gecertificeerd.

In deze bouwdoos zit een technische bouwtekening met een zaaglijst waarmee u zelf het hout koopt bij de plaatselijke houtleverancier door deze lijst bij hem of haar af te geven. Intergard heeft een uitgebreide lijst van houthandelaren bij u in de buurt waar u terecht kunt. Een mooie voordelige oplossing, waarbij u samen met uw kinderen veel bouw- en speelplezier aan beleeft.

Bestelt u uw nieuwe houten speeltoestellen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

5 Resultaten

5 Resultaten

Waarom kiezen voor een bouwdoos voor houten speeltoestel

Wanneer u kiest voor een bouwpakket of bouwdoos voor houten speeltoestellen, dan kiest u voor speelplezier waarbij uw kind helemaal los kan gaan in zijn/haar fantasie. Ze zullen niet snel uitgespeeld raken en steeds weer iets nieuws ontdekken. Dit is erg goed voor de ontwikkeling van uw kind(eren). Wat is nu leuker dan samen te spelen, want er is ruimte voor meerdere kinderen en telkens iets nieuws te beleven. Natuurlijk bent u altijd zelf in de buurt, wat voor ouder en kind een veilig gevoel is. Daarbij kunt u ook afwisselen, want wij hebben ook glijbanen, ringen en rekstokken te koop, die bevestigd kunnen worden aan een houten speeltoestel.

Waaruit bestaan onze houten speeltoestellen

Onze houten speeltoestellen bestaan uit robuust milieuvriendelijk hout uit verantwoord bosbeheer. Alle gebruikte materialen, speelaccessoires en speelattributen zijn kwalitatief hoogwaardig en houden rekening met de zachte handjes van kinderen, geven maximale grip en voldoen aan de hoogste veiligheids- en gezondheidseisen. Nergens scherpe randen, alles is afgerond, weersbestendig en UV-bestendig. Natuurlijk zijn de houten speeltoestellen inclusief bevestigingsmateriaal. Tevens verkopen wij paalhouders voor speeltoestellen, rondhout, thermisch verzinkt voor verankering van speeltoestellen en speeltoestelverbinders in diverse kleuren.

Bouwpakket voor houten speeltoestel kopen

Wilt u een houten speeltoestel kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u het artikel voor de laagste prijs.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn houten speeltoestellen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinhuisjes, speeltoestellen of sierbestrating