Stoelhoeken

Stoelhoeken zijn stalen versterkingshoeken die worden gebruikt ter versterking van houten stoelhoekjes, maar ook voor andere houtverbindingen. Onze stoelhoeken zijn geproduceerd onder ISO certificering en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Verkrijgbaar in verzinkte uitvoering maar ook in RVS roestvrijstaal.

Bestelt u uw nieuwe stoelhoeken bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

9 Resultaten

9 Resultaten

Waarom kiezen voor stoelhoeken

Stoelhoekjes zijn verzinkte versterkingshoeken. Ideaal te gebruiken ter versterking van plantendragers en steunen, traphekjes, hekwerken, houten tafels, enz. Het voordeel is, dat u geen schroeven in het zicht hebt. Onze stoelhoeken zijn geproduceerd onder ISO certificering en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Intergard levert stoelhoeken in verschillende afmetingen.

Waaruit bestaan onze stoelhoekjes

Onze stoelhoeken zijn van verzinkte uitvoering. Zo wordt het product beschermd tegen roestvorming. Of uit RVS = Roest Vast staal bestaat uit o.a. chroom, nikkel en ijzer. Hierdoor is de kans op roestvorming aanzienlijk verkleind.

Stoelhoeken kopen

Wilt u degelijke en mooie stoelhoeken kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de stoelhoeken zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn stoelhoeken niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes