Vlonderplanken Massaranduba

Vlonderplanken voor vlonder Massaranduba. Massaranduba is een zware hardhoutsoort. Vers gekapt is het vleeskleurig, maar het donkert na en krijgt dan een rode tot roodbruine kleur. Het hout is heel sterk, maar goed te bewerken en mooi af te werken. Kortom, prachtig tuinhout tegen concurrerende prijzen

Meer

12 Resultaten

12 Resultaten

Waarom kiezen voor Massaranduba vlonderplanken

Wanneer u kiest voor onze Massaranduba vlonderplank dan kiest u voor kwaliteit. In ons assortiment hebben we vlonderplanken van verschillende soorten hardhout. Vlonderplanken worden veelal gebruikt als alternatief voor bestrating, is eenvoudig zelf te leggen en geeft uw tuin een warme uitstraling. Zoekt u een goedkoper alternatief dan zou u kunnen kiezen voor geïmpregneerde vuren vlonderplanken, deze vindt u ook in ons assortiment. Of de composiet vlonderplanken Het schoonmaken van de vlonderplanken hardhout is zeer eenvoudig, u spuit het af met een hogedrukspuit. Wij adviseren om 1x per jaar het hout met olie te behandelen om vergrijzing te voorkomen. Laat het hout goed drogen voordat u de olie aanbrengt. Wanneer u dit niet doet, kan het vocht onder de olielaag tot zwarte vlekken leiden. Breng de olie op het hout aan met een droge pluisvrije doek. Laat het intrekken tot het goed droog is. Om zoveel mogelijk algen te voorkomen op uw Massaranduba vlonderplank kunt u deze het beste regelmatig schoonvegen met een bezem.

Waaruit bestaan onze Massaranduba vlonderplanken

Onze vlonderplanken hardhout bestaan uit Bangkirai hardhout , Massaranduba hardhout of Kapur hardhout. Duurzaamheidsklasse I allemaal FSC hout uit verantwoord bosbeheer met 25 jaar garantie. De vlonderplanken Massaranduba zijn leverbaar in de dikte 21mm. 21mm vlonderplanken worden veelal gebruikt in tuin of terras. Indien de vlonderplanken worden gebruikt voor het plaatsen van een steiger of bij intensief gebruik adviseren we de vlonderplank in dikte 28mm. Massaranduba vlonderplanken hebben een mooie roodbruine kleur. Vlonderplanken hardhout bevatten weinig noesten en zijn bestand tegen schimmels, zuren/chemicaliën en insectenaantasting. Door de hardheid van hardhout kan het hout kromtrekken. Na levering is het advies om het hout zo snel mogelijk te plaatsen. Wanneer het geplaatst wordt met goede stevige schroeven zal het hout ook niet zo snel kromtrekken. Kromtrekken heeft geen invloed op kwaliteit en het hout kan gewoon geplaatst worden. Eventueel kan men een spanner gebruiken. Let u er op dat bij montage van de vlonderplanken de schroeven de dubbele lengte van de dikte van de vlonderplank moeten hebben. Voor het plaatsen van de vlonderplanken kunt u de onderbalken of onderregels gebruiken, deze worden standaard gebruikt in de kopmaat 4,5x7.

Massaranduba vlonderplanken kopen

Wilt u degelijke en mooie Massaranduba vlonderplanken kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Heeft u liever vlondertegels? Kijk dan in onze categorie vlondertegels, deze zijn leverbaar in verschillende maten en houtsoorten waaronder hardhout en grenen. Natuurlijk kunt u de Massaranduba vlonderplanken zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de Massaranduba vlonderplanken niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes