Vlonderplanken composiet

Vlonderplanken terrasplanken voor vlonder van composiet WPC EN-13501 gekeurd, milieuvriendelijk houtcomposiet, de warmte en look van hardhout. Grote voordelen van composiet vlonderplanken: rot niet, splintert niet, trekt niet krom, niet glad, geen splinters, recycleerbaar. Bovendien geven wij 25 jaar garantie op aantasting insecten en 15 jaar op slijtage composiet. Deze composiet vlonderplanken zijn samengesteld uit de hoogste kwaliteit gerecyclede high density polyethileen en FSC gecertificeerd hardhoutstof, kleurpigmenten, UV stabilisatoren en bindmiddelen. Laat u vooral niet verleiden door kwalitatief minderwaardige en laaggeprijsde breekgevoelige en verkleurende producten waar u later spijt van krijgt.

Bestelt u uw nieuwe composiet vlonderplanken of

Bestelt u uw nieuwe vlonderplanken bamboe of tuinhout bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

8 Resultaten

8 Resultaten

Waarom kiezen voor vlonderplanken composiet

Wanneer u kiest voor onze vlonderplank composiet dan kiest u voor hoogwaardige kwaliteit. In ons assortiment hebben we vlonderplanken in verschillende kleuren en afmetingen. Van composiet vlonderplanken wordt vaak gedacht dat dit kunststof vlonderplanken betreft. Composiet vlonderplanken bestaan uit 50% kunststof en 50% houtvezels. Worden veelal gebruikt als alternatief voor bestrating. Voor terras, balkon of bij een zwembad. Composiet vlonderplanken zijn eenvoudig zelf te leggen en geeft uw tuin een warme uitstraling. Het grote voordeel van een composiet vlonderplank is dat het onderhoudsvriendelijk is, niet splintert en kleurvast is. Doordat er kunststof in de vlonderplanken is verwerkt groeit er geen mos op en hoeft men niet te beitsen. Daarnaast is het goed bestand tegen schimmels. Composiet vlonderplanken zijn milieuvriendelijk en recyclebaar. Ook in ons assortiment geïmpregneerde vlonderplanken hardhout vlonderplanken . Het reinigen van uw composiet vlonderplanken is eenvoudig. Met een harde bezem en een ouderwets sopje komt u een heel eind. Maak eerst het gehele oppervlak goed vochtig met de waterslang of met emmers water. Laat vervolgens een zacht reinigingsmiddel – bijvoorbeeld groene zeep – verdund met warm water intrekken. U kunt ook schoonmaakazijn nemen voor het reinigen van de vlonderplanken composiet. Daarna simpel schrobben met een harde borstel in de lengte van de composiet vlonderplank, of gebruik een hogedrukreiniger om de composiet vlonderplanken in de lengterichting schoon te maken. Let op: gebruik daarbij een breedtestraler en nooit een vuilfrees. Dit kan de composiet vlonderplanken beschadigen. Houd de spuitlans op een veilige afstand (minimaal 25 centimeter) en gebruik nooit meer dan 80 bar druk om uw composiet vlonderplanken te reinigen. Spoel altijd na met ruim voldoende schoon water.

Waaruit bestaan onze vlonderplanken composiet

Onze composiet vlonderplanken bestaan uit composiet WPC EN-13501 gekeurd, milieuvriendelijk houtcomposiet. Deze composiet vlonderplanken zijn samengesteld uit de hoogste kwaliteit gerecyclede high density polyethileen en FSC gecertificeerd hardhoutstof, kleurpigmenten, UV stabilisatoren en bindmiddelen.

Vlonderplanken composiet kopen

Wilt u degelijke en mooie composiet vlonderplanken kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Heeft u liever vlondertegels? Kijk dan in onze categorie vlondertegels, deze zijn leverbaar in verschillende maten en houtsoorten waaronder hardhout en grenen. Natuurlijk kunt u de composiet vlonderplanken zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de composiet vlonderplanken niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes