Vlonderplanken composiet

Vlonderplanken voor vlonder van composiet WPC EN-13501 gekeurd, milieuvriendelijk houtcomposiet, de warmte en look van hardhout. Grote voordelen van composiet: rot niet, splintert niet, trekt niet krom, niet glad, geen splinters, recycleerbaar. Bovendien geven wij 25 jaar garantie op aantasting insecten en 15 jaar op slijtage composiet. Deze composiet vlonderplanken zijn samengesteld uit de hoogste kwaliteit gerecyclede high density polyethileen en FSC gecertificeerd hardhoutstof, kleurpigmenten, UV stabilisatoren en bindmiddelen. Laat u vooral niet verleiden door kwalitatief minderwaardige en laaggeprijsde breekgevoelige en verkleurende producten waar u later spijt van krijgt.

Bestelt u uw nieuwe vlonderplanken composiet bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

lees meer...

8 Resultaten

Waarom kiezen voor vlonderplanken composiet

Wanneer u kiest voor onze vlonderplanken composiet dan kiest u voor hoogwaardige kwaliteit. In ons assortiment hebben we vlonderplanken in verschillende kleuren en afmetingen. Vlonderplanken worden veelal gebruikt als alternatief voor bestrating, is eenvoudig zelf te leggen en geeft uw tuin een warme uitstraling. Het grote voordeel van composiet is dat het onderhoudsvriendelijk is, niet splintert en kleurvast is. Bovendien is composiet milieuvriendelijk en recyclebaar.

Waaruit bestaan onze vlonderplanken composiet

Onze vlonderplanken bestaan uit composiet WPC EN-13501 gekeurd, milieuvriendelijk houtcomposiet. Deze composiet vlonderplanken zijn samengesteld uit de hoogste kwaliteit gerecyclede high density polyethileen en FSC gecertificeerd hardhoutstof, kleurpigmenten, UV stabilisatoren en bindmiddelen.

Vlonderplanken composiet kopen

Wilt u degelijke en mooie vlonderplanken composiet kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de vlonderplanken composiet zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de vlonderplanken composiet niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes