Vlonderplanken composiet

Vlonderplanken terrasplanken voor vlonder van composiet WPC EN-13501 gekeurd, milieuvriendelijk houtcomposiet, de warmte en look van hardhout. Grote voordelen van composiet: rot niet, splintert niet, trekt niet krom, niet glad, geen splinters, recycleerbaar. Bovendien geven wij 25 jaar garantie op aantasting insecten en 15 jaar op slijtage composiet. Deze composiet vlonderplanken zijn samengesteld uit de hoogste kwaliteit gerecyclede high density polyethileen en FSC gecertificeerd hardhoutstof, kleurpigmenten, UV stabilisatoren en bindmiddelen. Laat u vooral niet verleiden door kwalitatief minderwaardige en laaggeprijsde breekgevoelige en verkleurende producten waar u later spijt van krijgt.

Bestelt u uw nieuwe vlonderplanken composiet of tuinhout bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

lees meer...

8 Resultaten

8 Resultaten

Waarom kiezen voor vlonderplanken composiet

Wanneer u kiest voor onze vlonderplanken composiet dan kiest u voor hoogwaardige kwaliteit. In ons assortiment hebben we vlonderplanken in verschillende kleuren en afmetingen. Vlonderplanken worden veelal gebruikt als alternatief voor bestrating, is eenvoudig zelf te leggen en geeft uw tuin een warme uitstraling. Het grote voordeel van composiet is dat het onderhoudsvriendelijk is, niet splintert en kleurvast is. Bovendien is composiet milieuvriendelijk en recyclebaar.

Waaruit bestaan onze vlonderplanken composiet

Onze vlonderplanken bestaan uit composiet WPC EN-13501 gekeurd, milieuvriendelijk houtcomposiet. Deze composiet vlonderplanken zijn samengesteld uit de hoogste kwaliteit gerecyclede high density polyethileen en FSC gecertificeerd hardhoutstof, kleurpigmenten, UV stabilisatoren en bindmiddelen.

Vlonderplanken composiet kopen

Wilt u degelijke en mooie vlonderplanken composiet kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de vlonderplanken composiet zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de vlonderplanken composiet niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes

Stappenplan vlonder maken

Nu uw het benodigde materiaal heeft bepaald kunt u aan de slag met het daadwerkelijk bouwen van uw vlonder. Hieronder lopen we daar in een aantal stappen met u doorheen.

Stap 1 Plaatsen van de palen Met behulp van de grondboor en de paalhamer plaatst u de hardhouten palen. Zorg dat deze 80cm de grond ingaan en dat ze 20cm boven de grond blijven. Het eerste deel doet u met de grondboor en het laatste stuk doet u met de paalhamer.

Stap 2 Het plaatsen van het worteldoek Na het plaatsen van de palen legt u het worteldoek hier overheen. Met behulp van een stanleymes maakt u gaten waar de palen doorheen kunnen. Heeft u meerdere worteldoeken nodig dan is het aan te raden deze te laten overlappen als u het legt.

Stap 3 Het bevestigen van de dwarsliggers U kunt nu de dwarsliggers bevestigen op de palen. Dit doet u met behulp van m8 slotbouten die 120mm lang zijn. Zorgt dat de buitenste dwarsliggers aan de buitenkant van de palen komen. De dwarsliggers dienen aan de zijkant van de houten balken te komen. Dit zorgt voor de meest stevige verbinding.

Stap 4 Het plaatsen van de planken U kunt nu de planken gaan bevestigen op de dwarsliggers. Als de vlonder grenst aan een buitenmuur zorg er dan voor dat er minimaal 2 centimeter tussen de muur en de eerste plank blijft zodat het hout voldoende ruimte heeft om te werken. Schroef de planken om de 40cm aan de dwarsliggers. Gebruik hiervoor speciale RVS vlonderschroeven.

Stap 5 Maak uw vlonder sfeervol! Een vlonder is natuurlijk pas echt af als er hippe meubels op staan geheel naar uw eigen stijl! Misschien heeft u al wat meubels staan of kunt u nieuwe meubels shoppen. Daarna is het terras pas echt af en kunt u lekker relaxen of dineren met vrienden en familie.

Handige tips om uw vlonderterras aan te leggen

Het aanleggen van een vlonder is natuurlijk niet zomaar wat. Daarom delen we graag onze handige tips met u: Om uw droomterras te bouwen en zorgen dat u geen enkel detail mist is het goed om vooraf inspiratie op te doen op bijvoorbeeld Instagram of Pinterest. Maak een moodboard en zo verzamelt u de elementen van uw eigen droomterras bij elkaar. Gooi uw oude terrastegels niet weg, maar gebruik dit als fundering onder de regels. Zo krijgt u een mooi en stevig terras. Bestel uw materialen ruim, zodat u tijdens het bouwen van het terras niet gehinderd wordt door te weinig materiaal.