Voorgevormde vijver

Een zeer fraai assortiment kwalitatief hoogwaardige voorgevormde vijvers vindt u op deze pagina. Leverbaar in verschillende afmetingen en dieptes. Eenvoudig in te bouwen en bestand tegen UV-straling en vorst. Op de voorgevormde vijvers heeft u een garantie van 10-15 jaar. Ook kunt u bij ons terecht voor waterornamenten , vijverdecoratie , vijverfolie of fonteinpompen. Met een vijver kunt u altijd genieten van het leven in en rondom uw vijver. Het water trekt veel dieren aan zoals kikkers, insecten en vogels.

Bestelt u uw voorgevormde vijver bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

11 Resultaten

11 Resultaten

Waarom kiezen voor een voorgevormde vijver

Wanneer u kiest voor een voorgevormde vijver, dan kiest u voor een echte sfeermaker voor uw tuin. Gefabriceerd van hoogwaardige duurzame materialen. UV- en vorstbestendig. Een vijver in uw tuin staat garant voor eindeloos genieten van een stukje natuur. U kunt natuurlijk vissen in de vijver laten zwemmen, maar in de vijver mogen natuurlijk ook niet de waterplanten en zuurstofplanten ontbreken. Zuurstofplanten zorgen voor een heldere vijver en geven rechtstreeks zuurstof af aan het water. Denk hierbij aan Waterpest of Bronmors. Daarnaast staan waterlelies natuurlijk prachtig in uw vijver. U zult verbaasd staan hoeveel dieren een vijver aantrekt zoals libelles, vlinders maar ook kikkers. Verstandig is het om vooraf een plattegrond van de tuin te maken en te bepalen wat voor een soort vijver u wenst. U bepaalt de plek en graaft hiervoor een gat. In dat gat plaatst u de voorgevormde vijver. De ruimte rondom vult u stapsgewijs met zand. Voor een goede verdeling van het zand rondom sproeit u het zand meermaals nat. Om de vijver te vullen gebruikt u leidingwater. In ons assortiment vindt u voorgevormde vijvers in verschillende afmetingen. Uiteraard ook diverse decoratie voor uw vijver. Wat uw keuze ook is, wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment.

Waaruit bestaat onze voorgevormde vijver

Onze voorgevormde vijver hebben we in verschillende maten en dieptes beschikbaar. Gefabriceerd van hoogwaardige duurzame materialen, zijn dier en plantvriendelijk. TÜV keurmerk, glasvezelversterkt polyester. Wat uw keuze ook is bij ons vindt u een ruim aanbod.

Voorgevormde vijver kopen

Wilt u een degelijke en mooie voorgevormde vijver kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een voorgevormde vijver niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating