Tuinpoort sierhekwerk

Kwalitatief hoogwaardige en zware sierhekwerk poortjes en inrijpoorten vuurverzinkt en gepoedercoat, gefabriceerd binnen de Benelux volgens ISO richtlijnen. De sierhekken hebben een kokerprofiel in tegenstelling tot de goedkopere Chinese sierhekken die verkrijgbaar zijn in bouwmarkten. Het vuurverzinkte en poedercoating proces is hoogwaardig en onderhevig aan regelmatige controles tijdens de fabricage wat voortijdige roestvorming voorkomt, kortom een eenmalige investering.

Bestelt u uw tuinpoort sierhekwerk bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Lees hier meer over onze sierhekwerk tuinpoorten.

Meer

31 Resultaten

31 Resultaten

Waarom kiezen voor een tuinpoort sierhekwerk

Wanneer u kiest voor een tuinpoort sierhekwerk van Intergard dan kiest u voor een kwalitatief zeer hoogwaardig sierhekwerk. Een juweel voor uw tuin. Sierhekwerken zijn er in vele uitvoeringen, met spijlen, afgerond of aan de bovenkant met bol. Veel is in deze mogelijk. Eenvoudig te plaatsen tegen de bijbehorende palen. Tuinpoort sierhekwerk is verkrijgbaar in verschillende maten en in verschillende uitvoeringen. Komt u er niet helemaal uit, laat het ons weten en wij sturen u geheel vrijblijvend een passende offerte.

Waaruit bestaat onze tuinpoort sierhekwerk

Onze tuinpoorten sierhekwerk bestaan uit hoogwaardig volbad vuurverzinkt ijzer en gepoedercoat in standaard Ral kleuren. Voorzien van een kokerprofiel. Veelal op maat gefabriceerd. Stuurt u ons eenvoudig uw aanvraag even door. Wij mailen u een geheel vrijblijvende offerte.

Tuinpoorten sierhekwerk kopen

Wilt u een degelijke en mooie tuinpoort sierhekwerk kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de tuinpoort sierhekwerk zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een tuinpoort sierhekwerk niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen of tuinpoorten