Tuinstoelen

Wij importeren alleen hoogwaardige kunststof wicker tuinmeubelen en loungeset. De kwaliteit is zelfs zo hoogwaardig dat wij op het wicker naturel vlechtwerk 3 jaar garantie geven. Al onze tuinmeubelen zijn vervaardigd van 1,2 mm hoogwaardig aluminium welke is voorzien van een kleurcoating. Onze kussens zijn van een uitstekende kwaliteit en minimaal 10cm dik. Deze zijn bekleed met Olefin. Deze vezel kenmerkt zich door een uitstekende weerstand tegen vocht en andere weersinvloeden. Tevens is Olefin bestand tegen zonlicht, is slijtvast en sneldrogend en zeer licht in gewicht.

Bestelt u uw nieuwe wicker tuinmeubelen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

1 Resultaten

1 Resultaten

Waarom kiezen voor een tuinstoelen

Wanneer u kiest voor onze wicker tuinmeubelen dan kiest u voor tuinmeubelen van hoogwaardige kwaliteit. Modern of klassiek. Of u nu een loungeset wicker, of een dining set wicker zoekt wij bieden een grote verscheidenheid aan wicker tuinmeubelen, deze zijn zeer onderhoudsvriendelijk en makkelijk te reinigen. Indien u ze niet kunt opbergen in de winterperiode raden wij u aan om deze onafgedekt buiten te laten staan om weervlekken te voorkomen. Een fraai assortiment tuinmeubelen, hiermee maakt u uw tuin echt af.

Waaruit bestaan onze wicker tuinstoelen

Onze tuinmeubelen bestaan uit kwalitatief hoogwaardig hout of kunststof. Verder kunt u kiezen voor tuinmeubelen van hardhout of van wicker, weerbestendig kunststof vlechtwerk.

Tuinstoelen kopen

Wilt u degelijke en mooie barset kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de wicker tuinmeubelen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes